Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fitoterapija (liječenje s biljkama)
#71
  Slažem se s tobom Ivana malo sam sve i brzopleto napisao a imao sam drugo na umu reć. Totalno sam novi na forumu i potrebno mi je vremena da se uklopim i naučim pisati bitno i sažeto, no u mo0m slučaju trave nisu pomogle ni odmogle što ne znači da nekom nisu. Znam jer u to vrijeme sam svaka dva tijedna vadio krv i uspoređivao, ustvari doktor i on je bio upoznat sa mojim uzimanjem čaja. Napravio sam biopsiju koja je pokazala stadij fibroze 4/6, te se upalni proces malo smirio ali oštečenja ustvari stvaranje ožiljkastog tkiva je napredovalo i druga je biopsija koja se radi minimalno nakon dvije godine pokazala stadij fibroze 5/6, treća nakon dvije godine 6/6 ili ciroza jetre.
U prvom sam razdoblju pokušavao sa sirutkom, sa čajevima i opet ponavljam bez obzira na vanjske uticaje jetra je išla nekim svojim putem, dvije godine sam na imunosupresivima koji se uglavnom prepisuju za autoimune bolesti, dali je moja neka kombinacija, ili neotkrivena autoimuna do toga nisam došao.
U onom prvom postu htio sam ustvari reči da sam pobornik konzumacije namirnica iz podneblja u kojem živimo pa tako i ljiekovito bilje i preparati.Nisam protiv uzimanja ili umanjenja značaja prirodnih pripravaka za ozdravljenje nego mislim da kod manjih problema oni mogu pomoći dok kod večih problema nemogu tu isključivo mislim na hepatitise ne na fitoterapiju u širem smislu nego samo na hepatitis. Za placebo, to je bila mala šala, ja bih volio da sam imao alkoholni hepatitis kao što su mi u Puli i na početku rekli jer kod pitanja konzumirate li alkohol moj je odgovor bio da, tu i tamo po koje pivo no ne napijam se. Htio sam reči da ako prestaneš piti alkohol a imaš toksični hepatitis i usput si čuo za travara i on ti je preporučio čajeve i na kraju sve bude dobro kao da ništa nije bilo ljudi znaju reči da ih je čaj spasio, prije sam mišljenje da ga je apstinencija ozdravila.
pozdrav.
Odgovori
#72
Hepatitis C terapija potpomognuta đumbirom
http://www.hepatos.hr/vijesti-iz-svijeta...birom.html

Pobijediti hepatitis C virus sa kombiniranom terapijom je mogućnost za približno pola inficiranih osoba. Ovi izgledi se poboljšavaju za one koji su u mogućnosti završiti tretman u punom trajanju sa prvobitno propisanom dozom. Kako bi završili kombiniranu terapiju sa predviđenom snagom i preporučenim trajanjem, pacijenti moraju izdržati neke potencijalno ozbiljne nuspojave. Olakšavajući jedne najučestaliju nuspojavu kombinirane terapije, đumbir može poboljšati pridržavanje hepatitis C tretmana i na taj način poboljšati šanse z eliminaciju virusa.

...Bez obzira mljackamo li ukiseljeni đumbir uz sushi, pijuckamo čaj od đumbira, grickamo licitarski kolačić ili da pijemo svijetlo đumbir pivo – đumbir može spriječiti stagnaciju u stomaku. Bez stagnacije u stomaku, eliminirana je većina izvora mučnine. Kao jedna od najučestalijih nuspojava tretmana hepatitisa C, mučnina može odvratiti nekog od pune doze kombinirane terapije. Zbog toga, đumbir ima potencijal da pomogne ljudima u toleriranju pegiliranog interferona i ribavirina – naposljetku povećavajući vjerojatnost uspješnog ishoda terapije.

INFORMIRAM
Odgovori
#73
vratih se opet na početak,što bi značilo da terapija ipak nije uspjela,pa kako sam se odlučila boriti,kontaktirala sam Dragu Plećka i preporučio mi je 7-HIDROKSOKUMARIN.tražila sam malo po internetu,ali taj preparat ima samo kao otrov za glodavce????pitam se što je to?zna li netko ili je čuo za tako nešto?ili možda netko vještiji s internetom?inače,ambo,onaj čovjek iz rijeke,čiji sam ti broj dala,je distributer za Plećka!sry!
Odgovori
#74
O Tarambo - zao mi je cuti da terapija kod tebe nije uspela a jos da ti izrazim saucesce zbog smrti u porodici - jedno zlo nikad ne ide samo...
Ja licno ne poznajem taj lek a i ne verujem bas u neki uspeh alternative, ali mozda neko ima iskustva.
Sta reci? Zelim ti svu snagu da ides i boris se dalje, tu smo, za svaku podrsku!
Annamaria
Odgovori
#75
Saućešće, Tarambo. Poklopile se loše stvari...Žao mi je što nije sve lijepo i o.k., ali vrijeme liječi sve. Bude bolje. Ne znam ni ja kakav je to lijek, ali probaj... Plećko je navodno super lik koji zna šta radi. Drži se.
Odgovori
#76
Moje saucesce Tarambo
voljela bi da mogu da napisem nesto i da te utjesim ali iz iskustva znam da to tako ne ide..... Moras biti jaka i sacuvati sebe

O 7-HIDROKSOKUMARIN-u ja nisam nista nasla na netu. Da li je ispravano napisan naziv ? Pricamo o tretmanima odrzavanje stanja jetre ili se pokazalo da to lijeci hep c ?
Odgovori
#77
Ima kakva literatura o tome? Bio bi jako zahvalan da me usmjeri prema tome
______________________
Fitoterapija
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)