Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poslije Pegaza?
#1
Pozdrav svima,
Malo da se i ja javim,eto prošlo je pola terapije,još 22 injekcije Pegaza.
Guram uz sve skupa,i dalje,jedino što manei smeta u cijeloj ovoj priči,je što sve te nuspojave dolaze nekako stihijski,naročito onaj bezrazložni bijes.
Ali šta se može.
Malo se već i osjećam općenito iscrpljen od svega toga skupa.
Zanima me,vi koji ste završili s terapijom,kako je bilo poslije,da li se organizam oporavi od svega toga skupa,i u koliko vremena?
Pozdrav,i unaprijed hvala na odgovorima
Odgovori
#2
(08-09-2014, 10:00 AM)Fenix321 link Napisao:jedino što manei smeta u cijeloj ovoj priči,je što sve te nuspojave dolaze nekako stihijski,naročito onaj bezrazložni bijes.

U dobrom si društvu Wink

Mnogi,uključujući i mene osobno, imamo dosta problema s tim,ako imaš volje poviri na temu Trojna terapija.

(08-09-2014, 10:00 AM)Fenix321 link Napisao:Zanima me,vi koji ste završili s terapijom,kako je bilo poslije,da li se organizam oporavi od svega toga skupa,i u koliko vremena?

Oporavi,naravno...barem u najvećem broju slučajeva.

Postoje priče o tome da ostaju trajne posljedice i tako nešto.
Neću reć da nije moguće,ali osobno poznajem X ljudi koji su prošli terapiju,i od svih njih samo jednoj osobi je stradala funkcija štitnjače tako da je od tada trajno na ljekovima za istu.

Svi ostali (a evo sad onako iz prve mi pada napamet cca 15-20 imena a da se malo potrudim prokopat po glavi našao bi ih još toliko) su se rekuperali u potpunosti,i fizički i psihički.

Ja osobno sam bio na kraju prve terapije ka pribivena mačka,ali unutar par tjedana sve je došlo na svoje.

Postoje mogućnosti da (zbog težine ljekova) nekome i ostanu nekakvi 'tragovi' ali kažem..mislim da kod velike većine takvog nečeg ne bude.

Pozdrav!
"AKO SI NAĹ AO PUT BEZ PREPREKA NA NJEMU,VRLO JE VJEROVATNO DA ON NE VODI NIKUDA"
Odgovori
#3
Lagano postaje iscrpljujuće,a još dosta 22 injekcije.
Pa nekako već lagano se javlja želja,da prođe dan bez 6 tableta ribavirina,naleta vrućine,umora,ludih misli....i svih tih lipih stvari Smile
Ali dobro je,negativan PCR nakon 12 tjedana,sad mi je puno bolji koeficijent,sad bi valjalo i stavit 100kn na moje izliječenje Smile Smile Smile
Odgovori
#4
Fenix,
Ja sam 2 jula zavrsila sa terapijom sa Pegasusom i Copegusom. Nije bilo lako. Najvise me mucila nesanica a i svrab. To da si ljut, meni se nije desavalo...Sigurno ima neki okidac ili neka situacija na koju reagujes. Kad te to stigne, lepo se pokupis i izadjes na svez vazduh i dises. DISES da osetis vazduh u plucima.
Meni se krvna slika kako tako povratila, jedino trombociti se nesto ne lepe za mene... Smile) Ostalo ide kako tako na bolje. Izdrzi!Pozdrav
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)