Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Globus !!!!
#1
Ajmeee, eto nas i u Globusu... I to pod naslovom "14 lijekova koji mogu ubiti!"....
Mislim... Nije na listi ifn, ali cijeli tekst je "kao strašna terapija i aaaa"... A LIJEPO JE NABROJAO SVOJE NUSPOJAVE I REKAO DA NEKI NEMAJU SKORO NIKAKVE, A NEKI TEŽE... Evooo, sad bijesno zove i Globus... Nemreš vjerovati!!!
Nismo ni znali da će biti članak o "mračnim tajnama farmaceuta..."...
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Sad će se posvaditi skroz, ajmeee...
Where is my Mind?
http://profile.to/ivazdunic/
Odgovori
#2
samo je sanader popularniji od vas Wink O0
Odgovori
#3
A, eto toliko o tome i treba biti totalno hladan na neke od tih stvari ili podić tužbu!
Tresla se brda, rodio se miĹĄ!
Odgovori
#4
I kako je prošao telefonski razgovor s Globusom?
Iva, što ima veze ako netko misli da ste vas dvoje osnovali Udrugu?  Zašto ne biste?  Nemoj se sekirati, bar ne zbog toga!
A ne znam zašto ti novinari misle da samo senzacija može prodat novine.  Koja glupost, c-c-c...  Tako plašiti - ne buduće PACIJENTE - nego RODITELJE i PARTNERE koji će misliti da je to ful nešto strašno....  C-c-c...  Koja neodgovornost...  Bljuje mi se, i pljuje.


Je li ovo prostor iz kojeg pišete?
Ovo mi je prvi put da te vidim, Iva, i točno te mogu zamisliti za bubnjevima.... Smile
Dršte se i bez puno sekiracije - bar POKUŠAJTE. O0
Odgovori
#5
Aaaa... Kako je prošao?! Tako da se ogradila da je autoriziran od strane "Agencije za lijekove"!... Ma neću ništa više pričat, aaa...
A to je Jadrana ulovila novinarka, molim te, 3 dana nakon operacije s T 38.5... I on je samo rekao u kratko svoje nuspojave + što smo VIŠE puta ponovili da je kod svakog drugačije, a da neki nemaju skoro nikakve...

Hehe, mogla si me vidjeti i na fotkama štanda Wink... Je to smo ti Tec i ja u našem stanu = sjedištu Udruge Tongue! A jednog dana ćemo dobiti prostor od Grada, haha... (ako nas podružnica HPTS iz ST nije već preduhitrila, kako to već ide...)
Where is my Mind?
http://profile.to/ivazdunic/
Odgovori
#6
Santiago:

Citat:samo je sanader popularniji od vas

Ipak je to taj khm lobby, krhmm hr  >Big Grin naj su jači na planeti
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
Odgovori
#7
E bok ekipo.  SmileOpet me nema tjednima na Forumu. Ne stignem...i zdrav bi puko s mojim tempom obaveza, al eto jos nekako guram.
Dakle, eto tek sad vidim nove news, Jutarnji sam očito propustila a Globus ću kupiti. Ovo mi je presitno pa nemrem pročitati. A reklama za Globus i ovu temu na radiu se stalno vrti a nisam ni znala da se radi i o nama. Sve prolazi mimo mene. No dobro.... idem sad dalje na postove, možda još nešto novo saznam. Wink Smile
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)