Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NALAZI
#1
Zelim sa vama da podijelim svoje zadnje nalaze, radjene 6 meseci nakon zavrsetka terapije. Da podsjetim, terapija je trajala 3 mjeseca, Pegintron + Rebetol i nije uspjela. Non respond ( nedovoljno smanjenje broja kopija). Evo rezultata:

ERITROCITI    5.O4  (4.34-5.72)
LEUKOCITI      6.3    (3.4-9.7)
HEMOGLOBIN  9.60  (8.70-11.10)
HEMATOKRIT    0.44  (0.41-0.53)
MCV                88      (83-97)
TROMBOCITI    215    (150-420)
ZELJEZO          18.6  (11-30)
HOLESTEROL    2.94  (3-5.7)  snizeno
TRIGLICERIDI  1.76  (0.5-2.10)
UREA                3.9    (2.5-8.3)
KREATININ        77      (65-120)
ACIDO URICO  200    (200-420)
GLUKOZA          5.41  (4.1-6.4)
CRP                  3.2      (0-5)
BILIRUBIN UK.  8.1    (3-21)
AST                  34      (0-37)
ALT                  55      (0-40) poviseno
GGT                  156    (0-55) poviseno

Eto dragi moji, ja sam prilicno zadovoljan i zelim cuti vase misljenje. Svaki komentar je dobrodosao. Pozdrav. Wink
Odgovori
#2
Pozdrav Ja

Nalazi su Ti očekivani.
Pošto je upala ostala prisutna i aminotransferaze ALT i GGT su povišene.
Bilirubin Ti je nizak, začudno jer on je prvi indikator kod krvne slike da je prisutna upala jetre
Ostalo držiš u referentnim okvirima

Stavio sam svoje podatke u temu poslije neuspjele terapije radi praćenja nalaza
Mislio sam da je bespredmetno više iznositi nalaze
No da bismo znali koliko je normalno što nam se događa potrebno je s nečim se moći usporediti
Zato nastavi...

Idemo dalje...
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)