Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iris i hbv
#11
(03-16-2011, 09:55 AM)Iris link Napisao: E Ambo kako si ti sada, iz prijašnjih postova sam vidjela da je bilo upona i padova za vrijeme terapije. Jesi sad OK?

Pozdrav

Usponi i padovi su normalni ako smo mi normalni
Dobro sam i dobro se osjećam, ne primjećujem baš nikave smetnje koje bih mogao pripisati hepatitisu.

Tvoj nalaz je sjajan
Osjetljivost instrumenata kojim se utvrđuje broj kopija u laboratoriju koji obrađuje moje uzorke je 15 UI
Kod Tebe su utvrdili 12 UI  ( 12 kopija), što je manje od donje granice osjetljivosti instrumenta koji utvrđuje moju viremiju
Moj maksimum je bio 10 milijuna, više osoba ovdje prijavilo je viremiju i do 20 milijuna kopija

Živi zdravo, čuvaj bebu i partnera i ne tretiraj se kao bolesnika


Odgovori
#12
Ajme, što sam zbunjen...
Ne daje se terapija ili je nema?!
Sad samo nastavi dalje..
Odgovori
#13
Ne daje se terapija. Hvala Ambo  Smile. Rijetko govorim o hvb pa kao [to vidite mogu i yapilati sa svojim kukanje. Nemojte mi yamjeriti. Smile Smile :fucka:
Odgovori
#14
Yapilati?!
Sad samo nastavi dalje..
Odgovori
#15
Nešto me je tipkovnica zezala jutros, mislila sam zapilati iliti biti dosadna. Nemojte mi zamjeriti
Odgovori
#16
Ma nikako. Nemamo ti šta zamjeriti.
Sad samo nastavi dalje..
Odgovori
#17
Iris ne brini se. I ja sam slučajno otkrila da sam pozitivna na hep b, prilikom darivanja krvi. Bila sam u šoku i mislila da ću umrijeti, pitala sam se koliko mi je života ostalo  ;D Sad mi je smiješno kad se sjetim. Koliko sam se samo prepala i koliko sam plakala, eto šta radi neupućenost...

Ako doktori kažu da je dobro i da ti ne treba liječenje, onda je dobro.

I kod mene je tako, ne treba mi liječenje, hvala Bogu.

Molim te da mi napišeš nešto o svojoj trudnoći. Da li si dojila bebu? Šta su ti doktori za to rekli? Ja se jedino toga bojim, stvarno mi je želja kad ako Bog da budem imala porodicu i dijete da dojim, a bojim se da ne bude smetnji, ne znam koliko je to opasno za bebu  :nezna:

Odgovori
#18
Behar, ja sam nova na forumu. Prije mjesec dana prilikom vadjenja nalaza za posao stjuardese sam saznala da sam poz. na hep. B.  Prvo sam se sokirala. A onda i odustala od ovog posla jer sam sebe uvjerila da sam smrtno bolesna. Da- imala sam mucnine ove godine mjesecima, ali posto sam bila depresivna mislila sam da je zbog toga. Onda je mucnina prestala. Sada evo vec nekoliko dana imam tako jaku mucninu da skoro svaku noc placem dal od muke dal od straha, ne znam ni ja vise. Doktorica mi je rekla prije mjesec dana da mi ne treba lijecenje nikakvo i da trebam ponovo doci vaditi nalaze za 6 mjeseci. Ali sada osjecam kao da mi je jetra i slezena nateknuta, imam blage bolove, podnosljive ali dosadne, mucnina je skoro uvijek prisutna. Ne znam da li da idem doktoru?  :nezna:
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)