Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reci ili cuvati tajnu
#31
Onaj, koji ima neki od tih virusa, ne može se potužiti na svrab, jer je tog trena to za njega neka glavobolja, probadanje u području abdomene ili sl. Kada se uvede th. organizam ojača i "glavobolja" postane svrab. Nadam se, da shvačaš o čemu govorim.
Ja sam stvar gledao u srži. Svejedno, moje nuspojave su bile strava i čak se niti ne bih sjetio, da me je nešto strahovito svrbilo. No ponavljam, nadam se da me shvačaš kada kažem da je probadanje postalo svrab. Mislim, da je točnije reči, da je svrab posljedica terapije ali hife234 je pitala/pitao  pitanje, koje se odnosi na poslijedicu, no uzrok svraba je sam virus.
To je kao rana, koja nakon liječenja počne svrbiti.
ciaoooooo
Sad samo nastavi dalje..
Odgovori
#32
E pa drago drustvo, evo mene ponovo.
Virus is BACK
prosle nedelje sam isla na kontrolu, malopre su me zvali da me obaveste: 30-100 komada /ml
nije puno, ali je tu.
Idem ponovo u cetvrtak da vadim krv, da vidimo, nije li neka greska i da planiramo sta cemo dalje
Kurata sreca, bas dve nedelje pre mog 50-tog rodjendana.....
Odgovori
#33
O, leo, stvarno mi je žao čuti to!
Sve se deĹĄava sa razlogom!
Odgovori
#34
Ponovljen test, sad kaze negativan.... ne znam sta da mislim.
idem u ponedeljak na face lifting u Beograd, pa cu posle toga opet da se testiram, drzite palceve da me dobro ispeglaju
Odgovori
#35
Pozdrav Leonardo, prema zadnjim postovima si i dalje ostala optimistična i jaka, svaka čast. Gadnu su ti dilemu nametnuli. Mislm da ovo nije ništa, grešla pri pravljenju pozitivnog testa. Nemoguće je da su oba testa ispravna, zbog stalnog kretanja krvi doalzi do njenog  miješanja i ne može se desiti da u jednom uzorku bude 30 do 100 kopija virusa, a u drugom nijedne kopije. Isto tako, organizam se ne može sam riješiti virusa u periodu između dva testa. Ja bih reko da im je ostalo "materijala" od testa koji su radila prije analize tvoje krvi i da je zato došlo do pozitivnog rezultata.

Samo ti nastavi opušteno, peglanje će biti sigurno dobro Smile Hoćeš li nam poslati slike PRIJE i POSLIJE, da se i mi ostali odlučimo na tretman Smile. Meni bi nakon terapije tretman dobro došao.
Ubit će ih Bili ko zeca
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)