08-26-2009, 01:59 PM
Puno pozdrava svima
Nisam se dugo javljala a iskreno nije se nista ni desavalo
Danas sam primila prvu inekciju i malo prije prve tabletice. Osjecam se isto
osim sto me ledja bole od stvari koje su mi dali. Pegi veliki ruksak sa tonu papira , knjizica, dvds,bocu za vodu, kutica za tablete, kutija za odlaganje koristenih inekcija i mjesec dana dozu. Ko da krecem u prvi razred osnovne, uzas jos me obiljezili znakom
Kakve su ovo inekcije svemirske nabi, odvrni , navrni i vise prozorcica nego igle i tekucine ?
Prvu sam sama sebi dala pred njima , nezgodno na oko ali nista ko pjesmica ne osjeti se ni ubod.
Malo sam citala kroz listove .
Savjetuju : Da odmah pocnem da koristim blage sampone za kosu bez hemikalija koje dodatno isusuju kozu isto vazi za sapune za tusiranje. Tusiranje da bude sto krace i sa samo malo mlakom vodom. Kupanje u kadi nikako. Losione za kozu ne koristiti osim ako bas treba vazelin. Za ublazavnja svrabi kozi najbolje je koristiti svojerucno napravljene loptice od rolane Zobi (Oat).
Toliko za sad i puno pozdrava svima
Nisam se dugo javljala a iskreno nije se nista ni desavalo
Danas sam primila prvu inekciju i malo prije prve tabletice. Osjecam se isto

Kakve su ovo inekcije svemirske nabi, odvrni , navrni i vise prozorcica nego igle i tekucine ?

Prvu sam sama sebi dala pred njima , nezgodno na oko ali nista ko pjesmica ne osjeti se ni ubod.
Malo sam citala kroz listove .
Savjetuju : Da odmah pocnem da koristim blage sampone za kosu bez hemikalija koje dodatno isusuju kozu isto vazi za sapune za tusiranje. Tusiranje da bude sto krace i sa samo malo mlakom vodom. Kupanje u kadi nikako. Losione za kozu ne koristiti osim ako bas treba vazelin. Za ublazavnja svrabi kozi najbolje je koristiti svojerucno napravljene loptice od rolane Zobi (Oat).
Toliko za sad i puno pozdrava svima