Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nalazi
#1
Poštovana,
Imam 39 godina i unazad tri godine imam povišene jetrene enzime.
Vrijednosti  u 2006. su
ALP 134  (54-119)
AST 35    (8-30)
ALT 51    (10-36)
GGT 92    (9-35)
                 
2007.
GGT 48, ostali u granicama normale

2008.
GGT 43, ostali u granicama normale

2009.
ALT 37
GGT 58, ostali u granicama normale.
Željezo je trenutačno 5, kolesterol uk. 5,2, LDL 3,5, trigliceridi 1,8, HDL 1,1

Također, unazad dva tjedna imam bolove gornjem desnom dijelu trbuha (točnije ispod rebra), radila sam prošle i pretprošle godine UZV abdomena koji je bio uredan, drugi pretrage nisam radila.
Lijepo molim za Vaše stručno mišljene.

Unaprijed zahvaljujem.

Odgovori
#2
Ne znam što bi Vam liječnik na ovo mogao odgovoriti. Savjeti napamet Vam neće biti od koristi. Razgovarajte sa Vašim liječnikom ili učinite temeljite preglede već prema preporuci specijaliste gastroenterologa.

Ovo je forum oboljelih od virusnih hepatitisa...
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)