Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dobre vijesti za sve oboljele
#1
Nadam se da ne prejudiciram, ali za 19. svibanj, Svjetski dan hepatitisa, očekujemo da Sabor, Vlada prihvate Rezoluciju o borbi protiv virusnih hepatitisa sa akcijskim planom.

Na prijedlozima zalkjučaka surađivali su svi - struka, politika, udruge oboljelih (da, i ja).

Tak da će to biti nešto stvarno dobro i veliko za sve  - na razini zakona (sic!) koji će, nadam se, prvo biti uspješno prihvaćen pa onda i provođen. To nema baš bilo koja zemlja na svijetu.

Tak da je to ujedno i neki vrhunac i našeg rada - ne samo da smo bili pozvani na suradnju od Saborskog odbora za zdravstvo (kod nas nije nešto razvijena suradnja civilnog društva i vlasti, bar ne u mjeri kao u razvijenim zemljama), nego sav taj volonterski trud oboljelih, svih liječnika i dobronamjernih ljudi rezultira donošenjem zakona, što bi trebalo značiti puno dobrih stavri ubuduće za sve građane ali i za oboljele (uvođenje novih terapija, prava na liječenje itd itd

Tak da sam dost zadovoljan  :coolsmiley:

Da ne bi bilo da se niš ne radi  >Big Grin
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
Odgovori
#2
Tako je, treba se boriti za oboljele! Na svim frontama.. pozdrav  :tickedoff:
Sad samo nastavi dalje..
Odgovori
#3
Super vijesti Tecumseh, SVAKA CAST I HVALA U IME SVIH NAS "POZITIVACA" na ulozenom vremenu i trudu!
Odgovori
#4
svaka cast poglavico, i hvala ti u ime svih bivsih, sadasnjih, i buducih potencijalnih osoba kojima je ovakav vid pomoci izuzetno bitan!  O0
Odgovori
#5
Potpisujem sve što je rekla Blukči.Da se ne ponavljam!!! :crazy2:
Odgovori
#6
Ovakve stvari je stvarno lijepo cuti. Hvala na trudu svima koji imaju svoje prstice u ovome.
Nadajmo se novim terapijama... :coolsmiley:
You can't reason yourself back into cheerfulness any more than you can reason yourself into an extra six inches in height.
Odgovori
#7
Bravo Tec i veliko hvala!
Odgovori
#8
Tek sam sada ovo pročitala i želim samo reći puno hvala tebi i svima koji se na bilo koji način bore za mene i sve slične meni.
Lijepo je znati da u ovoj borbi nisi sam.
Odgovori
#9
Smile Smile Smile
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)