ABCHepatitis.com.hr

Puna Verzija: Preporuka knjiga
Trenutno pregledavate 'svijetlu' verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim formatiranjem.
Od srca vam preporučujem tri knjižice od dr. normana w. walkera koje se za siću mogu nabaviti u knjižari na kaptolu 9 u dvorištu. Vrijede čitanja a što se tiče primjene pročitanog, ide ovako:

Naš dobar poznanik ima već dvadesetak godina grde probleme sa jetrom - toksični hepatitis, kronični. Pomagalo mu nije ništa osim povremenih tretmana kod dr. Soltišyka, koje je čovjek odlučio zapustiti. Stanje jetrenih proba mu je stabilno desetljećima između 300 i 400 - ggt, a i ostale transaminaze uvijek su bile tu negdje. Sreli smo se na pogrebu zajedničkog poznanika, a razgovarali o ovim knjigama. Kako njegova supruga pazi na to da redovito prati krvnu sliku itd., pokazali su mi njegove nalaze, koji su nakon nekoliko mjeseci prehrane opisane u tim knjigama, došli gotovo na normalu. Što oni a i ja nemam čemu drugome pripisati, pogotovo s obzirom na mladalački životni stil koji moj poznanik i u poznijim godinama održava  :crazy2:

Stoga, preporuka.

Kupujem sokovnik. Neki dobri i jaki. Počinjem piti sokove od voća i povrća. K vragu, sve to sam znao i prije. O sirovoj, živoj, djelujućim enzimima bogatoj hrani. Al nije mi se dalo.  >Sad  :tickedoff:  mrzim kad nisam najpametniji :bonk:

Ej super, svakako thnx  Smile
Iz procitanog se da zaključiti da se radi o receptima za spravljanje sokova...povrća ...ili
Iz ovog imamo samo ime autora, a tri knjige imaju možda nekakav naziv?
Pa pls..bilo bi dobro da nam napišeše... Smile
Knjigice od dr. Normana W. Walkera su stvarno odlične. Jeftine a zlata vrijedne. Preporučio bih ih svima, i oboljelima i "zdravima". Ja već dugo prakticiram njegove savjete i stvarno mi je puno bolje.

Evo naslova: 1.knjiga - SOKOVI OD SVJEŽEG VOĆA I POVRĆA
                  2.knjiga - SVAKODNEVNO SVJEŽE SALATE ODRŽAVAJU VAŠE ZDRAVLJE
                  3.knjiga - I VI MOŽETE POSTATI PUNO MLAĐI
                  4.knjiga - ZDRAVA PROBAVA BEZ ZAČEPLJENJA

Cijena oko 30 kn po knjizi.

Izdavač:        Karitativni fond UPT
              "Ne živi čovjek samo o kruhu"
                        ĐAKOVO
Svakako ću nabaviti preporučene knjige...i ja imam prijedlog za čitanje: zove se :AUSCHWITZ CAFE (dystopia).Ne radi se o Židovima.(nemam ništa protiv njih,štoviše, dapače..)Ima tu svega:i virusa,Dosjea X,agenta Muldera,dr. Lampeduze...Moja preporuka: Svakako čitati!!! Ah da,pisacBig Grinragan Radulović!! Oiram,