ABCHepatitis.com.hr

Puna Verzija: Ponovo zbrka - mogli bi se i mi izjasniti, ali....
Trenutno pregledavate 'svijetlu' verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim formatiranjem.
[Slika: massimo_hepatos.jpg]

Dakle, naravno da se i Massimo ljuti. Slika je sa štanda 23.09. koji smo organizirali. Udruga Hepatos ga nije niti kontaktirala. A u naslovu "U kampanji i Massimo Savić"? Kojoj kampanji???
Tekst je o besplatnom telefonu, što je hvalevrijedna akcija, ali koliko znam udruga Hepatos trenutno nema kampanju.
Dapače, mi smo ih obavijestili da imamo kampanju, poslali spotić etc. i niti na jedan mail ne žele odgovoriti.
Udruge bi trebale surađivati, ali iz nekih "zanimljivih" razloga ova udruga odbija suradnju. A kako nas i inače miješaju, opet dolazi do zbrke. Naravno nama zvone telefoni i pitaju "što je sad ovo?!" Jer preko kampanje ljudi su čuli da postojimo i plakati će se vrtiti cijele godine po DZ i školama.

Mogli bi sad urlati po novinama, ali to nema smisla, jer ne koristi nikome.
gle, u svakom slučaju treba napisat nekaj novinama. to je večernji? imaju reagiranja tam pa buju valjda stavili, samo napišite, imate neku šprancu već?
Evo, piše Jadran... Mrtav umoran (umjesto da piše projekt)... Pa ćemo vidjeti... A opet je glupo da budu neki "ratovi" i prepucavanja jer mislim da to nema smisla :-\!
nemrem vjerovat!! jadno  :tickedoff:
(03-15-2007, 10:34 PM)Spider -> Davor link Napisao: [ -> ]gle, u svakom slučaju treba napisat nekaj novinama. to je večernji? imaju reagiranja tam pa buju valjda stavili, samo napišite, imate neku šprancu već?

Tek sad pišem, jer smo ZGOTOVILI 3 PROJEKTA!
Naravno da smo pisali Večernjem i sve, ali NIŠTA... Ma... Gdje bi stigla da se oko svake takve gluposti nerviram :crazy2:! (al da nervira, nervira :tickedoffSmile
Bezveze....
Pa to je stvarno užasno!!!! :o
Tu su krivi i novinari i taj Hepatos.  :tickedoff:Vec u par navrata se kite tudjim perjem i to, sve mi, se sad vec cini i namjerno.....
Treba reagirati, svakako, sto ne znaci da je to odmah i javna prepirka ili što već.
U ovom slučaju ne vrijedi ona...: Šutnja je majka mudrosti!!! :idiot2: