ABCHepatitis.com.hr

Puna Verzija: Globus !!!!
Trenutno pregledavate 'svijetlu' verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim formatiranjem.
Ajmeee, eto nas i u Globusu... I to pod naslovom "14 lijekova koji mogu ubiti!"....
Mislim... Nije na listi ifn, ali cijeli tekst je "kao strašna terapija i aaaa"... A LIJEPO JE NABROJAO SVOJE NUSPOJAVE I REKAO DA NEKI NEMAJU SKORO NIKAKVE, A NEKI TEŽE... Evooo, sad bijesno zove i Globus... Nemreš vjerovati!!!
Nismo ni znali da će biti članak o "mračnim tajnama farmaceuta..."...
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Sad će se posvaditi skroz, ajmeee...
samo je sanader popularniji od vas Wink O0
A, eto toliko o tome i treba biti totalno hladan na neke od tih stvari ili podić tužbu!
I kako je prošao telefonski razgovor s Globusom?
Iva, što ima veze ako netko misli da ste vas dvoje osnovali Udrugu?  Zašto ne biste?  Nemoj se sekirati, bar ne zbog toga!
A ne znam zašto ti novinari misle da samo senzacija može prodat novine.  Koja glupost, c-c-c...  Tako plašiti - ne buduće PACIJENTE - nego RODITELJE i PARTNERE koji će misliti da je to ful nešto strašno....  C-c-c...  Koja neodgovornost...  Bljuje mi se, i pljuje.


Je li ovo prostor iz kojeg pišete?
Ovo mi je prvi put da te vidim, Iva, i točno te mogu zamisliti za bubnjevima.... Smile
Dršte se i bez puno sekiracije - bar POKUŠAJTE. O0
Aaaa... Kako je prošao?! Tako da se ogradila da je autoriziran od strane "Agencije za lijekove"!... Ma neću ništa više pričat, aaa...
A to je Jadrana ulovila novinarka, molim te, 3 dana nakon operacije s T 38.5... I on je samo rekao u kratko svoje nuspojave + što smo VIŠE puta ponovili da je kod svakog drugačije, a da neki nemaju skoro nikakve...

Hehe, mogla si me vidjeti i na fotkama štanda Wink... Je to smo ti Tec i ja u našem stanu = sjedištu Udruge Tongue! A jednog dana ćemo dobiti prostor od Grada, haha... (ako nas podružnica HPTS iz ST nije već preduhitrila, kako to već ide...)
Santiago:

Citat:samo je sanader popularniji od vas

Ipak je to taj khm lobby, krhmm hr  >Big Grin naj su jači na planeti
E bok ekipo.  SmileOpet me nema tjednima na Forumu. Ne stignem...i zdrav bi puko s mojim tempom obaveza, al eto jos nekako guram.
Dakle, eto tek sad vidim nove news, Jutarnji sam očito propustila a Globus ću kupiti. Ovo mi je presitno pa nemrem pročitati. A reklama za Globus i ovu temu na radiu se stalno vrti a nisam ni znala da se radi i o nama. Sve prolazi mimo mene. No dobro.... idem sad dalje na postove, možda još nešto novo saznam. Wink Smile