ABCHepatitis.com.hr

Puna Verzija: Vitamin D
Trenutno pregledavate 'svijetlu' verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim formatiranjem.
Da li neko koristi vit. D? Ja imam nedostatak Ali mi doc nije nista ado da pijem.Da li bi trebalo da uzimam sama tablete  ili sta da radim? Moze li mi iko odgovoriti? I sta je dobro koristiiti do hrane za nas hepat.Da li je dobro izlagati se suncu?
:'(. Niko nista me kaze......
Pozdrav lelana!

Nisi napisala kojim si hepatitisom inficirana, jesi li na terapiji te kako se općenito osjećaš pa je teško nešto ti savjetovati. Ja sam hbv+, do sada nisam bio na terapiji, rezultati biopsije su dobri, subjektivno se dobro osjećam, hbv dna se kreće oko 1.500 kopija te ne uzimam nikakve pripravke. Liječnik mi je rekao da mogu uzimati multivitaminske pripravke, iako on ne vidi potrebu za tim te je najbolja pomoć voditi zdrav život i redovito (2  x godišnje) odlaziti na kontrole. Trenutno razmišljam o silymarinu, ali ga neću samostalno početi uzimati, pričekat ću do sljedeće kontrole pa ću se posavjetovati s liječnikom.
Ja Sam hep C, 1a( onaj najgori). Otkrila Sam slucajno hep,prije 3 godine,bila na terrapiji i proglasena nonresponder.Zadnjih 3-4 mjeseaca Sam na nekoj mojoj dijeti min.soli,skoro nikako secer(otkriven mi dijabetes u Zadnjih dvije godine),uzimam done no tablete za secer I visok pritisak.Uzimala Sam I caj I kapi od Dresevica Ali nikakve koristi.Moj doc. Nikada ne daje nikakve info. O mojim nalazima,osim sto mi je neki dan  rekao da sam 'stejbl' I da imam manjak vit. D.Ja Sam mislila da mi je dao neki terapiju jer je Nesto mrmljao oko toga ali nista.Sljedeci posjet  je Krajem 7- og mjesecaSo, I think I'm on my own!Inace se osjecam dobro ako se izuzme  slabost...spoor se krecem,ne mogu uz stepenice, tesko usajem..... Sad . U situaciji sam da ne znam sta da radim, kako da pomognem sebi.
Zahvaljujemsvima ko mi more dati neki suggestion!
Svima zelim ozdravljenje od ove bolesti!
@Pablo
Hvala da si se javio I da pokusavas pomoci!
... nema na čemu, tu smo da si međusobno pomažemo, iako su nam mogućnosti za to jako skromne s obzirom na podlog neprijatelja s kojim se borimo. Pitam se zašto ne potražiš mišljenje drugog liječnika? Mene je moja liječnica opće prakse pitala jesam li zadovoljan svojim specijalistom ili želim čuti i drugo mišljenje. Ja sam zadovoljan tretmanom koji imam kod svoga specijaliste pa nisam išao, ali mogućnost za to postoji. U svakom slučaju, mislim da je to bolje i sigurnije nego poduzimati nešto na svoju ruku.  Nadam se da ćeš uskoro dobiti pouzdane odgovore na pitanja koja te muče.
Hvala Pablo,ali ovdje gdje ja zivim to bas i nije tako jednostavmo...Smile
Mozda se nade neko sa nekim odgovorom...
Na za lost onaj forum je postal prilicno 'mrtav', ne znam zasto niko nista ne komentira?
Ja li no Sam uvjerena da lijec za nas postoji negdje,ili Mazda bolne reci nacina kako se izlijecis I, samo ga treba tradition. a zajedno smo jaci.PROBUDITE SE USPAVANE LJEPOTICE I LJEPOTANI,RAZMJEENJUJMO MISLJENJA I ISKUSVA,ZNANJA,MOZDA USPIJEMO. :bonk:
P O Z D R A V.    S V I M A. . . . .
Sorry for text above,this my IPad tipka kako njemu odgovara,nadam  se da set pone sto razumijeli,moram provjeravatiprije nego posaljem....obecavam Wink
.....htjela Sam reci da sigurno ima nacin kako da se izlijecimo,samo treba da ga pronademo. nadam se da ste sta hocu da kazem