Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neki recepti..
#1
Neki recepti koje sam ja dobio, ne znam da li ce pomoci, ni da li pomazu ali eto okacih

Citat:ŠVEDSKA GRANČICA

10  g  aloe ( umesto aloe može poslužiti koren lincure ili prah od pelena)
5  g  mire
0,2 g  šafrana
10 g  lista sene
10 g  lista kamfora ( sme se upotrebiti samo prirodni kamfor)
10 g  korena rabarbare
10 g  korena isijota(kurkume)
10 g  mane
10 g  terijak venecijana
  5 g  korena kravljaka
10 g  korena angelike

Lekovito bilje za šveden biter staviti u bocu od 2 litre sa širokim grlićem i preliti 1,5 litrom rakije od žita ili nekom dobrom voćnom rakijom, jačine 38-40%,  i ostaviti 14 dana na suncu ili blizu izvora toplote. Bocu treba promućkati svakog dana, kao i pre ceđenja u malu bocu i  uopšte pre upotrebe. Preostala kolčina rakije može da ostane na biljkama neograničeno vreme. Puniti u male boce koje dobro zatvorene treba čuvati na hladnom mestu. Na ovaj način može da se održi mnogo godina. Što duže stoji tim je lekovitija.

Recept je pronađen posle smrti čuvenog švedskog lekara dr Samsta, rektora medicine, sa njegovim potpisom. Dr Samst je umro u svojoj 104 godini na jahanju pošto je pao s konja.Njegovi roditelji, kao i njihovi roditelji, takođe su doživeli veomoa duboku starost.


Citat:
LEČENjE SUNCOKRETOVIM ULjEM


Doktor F. Karah na kongresu ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa izneo je alternativu metodu lečenja različitih bolesti uz pomoć suncokretovog hladno ceđenog ulja.
Rezultati ovog postupka izazivaju čuđenje i sumnju prema sadržaju predavanja dr Karaha. No nakon preispitivanja njegove terapije uljem može se svako uveriti u verodostojnost njegovih argumenata i isprobati delovanje na sopstvenom telu. Više je nego začuđujuće da su se kroz ovu neškodljivu metodu lečenja postigli takvi uspesi u lečenju i izlečenju od bolesti i to bez hirurških zahvata i uzimanja lekova, koji često imaju štetne propratne pojave. Temeljno načelo ove terapije je vrlo jednostavno. Naime ispiranjem ( mućkanjem ) ulja  u ustima sam organizam preuzima dalji postupak samoizlečenja. Na ovaj način je moguće istovremeno lečiti ćelije, tkiva, organe,zato što se ovim postupkom sprečava uništenje mikroflore. Bez zdrave mikroflore ljudski vek je upola kraći .Čovek bi mogao da živi i do 140 pa čak isvih 150 godine sa zdravom mikroflorom.
Ovom metodom potpuno se leči : glavobolja, bronhitis,zubobolja, tromboza, hronične bolesti krvi, artroza, paraliza, ekcemi, bolesti želuca, bolesti creva,bubrega, srca, upala mozga, ginekološke bolesti, hronične izrasline (tumori),
razni grčevi, bolesti nervnog sistema, bolesti pluća, jetre,žuči, slezine, pankreasa, poremećaja spavanja, infarkt, promuklost ...
Postupak : minimalno jedna čajna, maksimalno jedna supena kašika suncokretovog ulja mućka se u zatvorenim ustima, ispirajući i provlačeći ulje izmeću zuba bez žurbe i napora 15 do 20 minuta.
Ulje se ne sme ni slučajno progutati. Zato mućkanje vršiti polako i uz punu koncentraciju.
Ispljunuta tečnost je bela kao mleko,ako je još žuta ispiranje je bilo prekratko. Nakon toga moraju se usta više puta isprati vodom  i četkicom očistiti zube. Ispljunuta tečnost je veoma otrovna, pa slivnik treba dobro oprati ( dezinfikovati).
U ispljunutoj tečnosti se nalazi veoma velika količina štetnih bakterija i drugih  štetnih materija i otrova. Važno je napomenuti da se kroz ovaj postupak ispiranja usta pojačava  izmena  materija u organizmu. Tako se uspostavlja trajno ozdravljenje. Najočigledniji učinak je učvršćenje klimavih zuba, koji postaju i vidljivo belji.
Najbolje je sa ispiranjem početi ujutru pre jela i sa praznim stomakom, tako je izlečenje brže i delotvornije. Terapija traje  toliko dugo dok se organizmu ne vrati prethodna snaga, svežina i miran san. Posle buđenja ne sme se osećati umor tela i psihe, a naduveni podočnjaci moraju nestati, mora se pojaviti zdrava glad, dobar san i nesmetana sposobnost pamćenja.
Na početku se mogu javiti simptomi i kod pacijenata koji boluju od više bolesti. Pogotovu se javlja osećaj kad osoba ima više zavisnih upala, koje aktiviraju jedna drugu, a koje bi bez lečenja dovele do teške bolesti ili smrti. Zato ne postoji razlog da se prekine sa ovom terapijom. ako bi se pojavila povišena telesna temperatura, to očito pogoršanje je samo dobar znak da je telo počelo da se oporavlja a bolest pokazuje rekciju i uskoro nestaje. Lečenje se sprovodi samo za vreme ispiranja usta uljem, a koliko često u toku dana, treba svako da odredi prema svom osećanju. Akutna oboljenja ovom metodom leče se za dva do četri dana, a hronična ponekad i do jedne godine.
Radijestezijski dodatak : bućkanjem suncokretovog ulja prema ovom upustvu pacijent dobija kiseonik unutrašnjim putevima kroz organizam. Naime ulje se za 2,5 minuta veže sa pljuvačkom, a za 4,5min. ulazi u krv, dok za 10 min. celo telo dobija kiseonik a izbacuje štetne materije iz organa. Ponavljanjem ovog postupka organizam se čisti.

Citat:KEFIR

KEFIR je bakterija koja kuvano kravlje mleko za 24 h preradi u ukusno piće. KEFIR sa mlekom se čuva u hermetički zatvorenoj posudi na temperaturi od 15- 20 stepeni. KEFIR se može ostaviti da sazreva i do 48 sati a potom se pije.
Stanovnici Kavkaza piju KEFIR od rane mladosti i ne znaju za oboljenja od raka, TVS, želudačnih bolesti i dr. Ovo je ustanovio Profesor Dr. Remeško koji je ceo svoj život posvetio proučavanju KEFIR i njegove vrednosti. U Nemačkoj je Dr. Marsoh ustanovio njegovo lekovito  svojstvo i sa njim uspešno lečio katar disajnih organa, grčeve u želudcu,čir na želudcu i dvanastopalačnom crevu,zapaljenje creva, zapaljenje bubrega i bešike, ženskih bolesti, povraćanje u trudnoći, a posebne rezultate daje u lečenju svih oblika oboljenja izazvanih gljivicom  Candida albicans.

PRIPREMA

U staklenu posudu( teglu sa hermetičkim zatvaračem) naliti kuvano hladno kravlje mleko. Pri vrhu posude ostaviti 1-4 sm praznog prostora da posudu ne bi razbila ugljenikova kiselina, a zatim u naliveno mleko ubaciti gljivicu KEFIRA , pa posudu hermetički zatvoriti.Ovako spremljenu smešu ostaviti u prostoriji sa temperaturom od 15 do 20 stepeni, s tim da temperatura ne pređe 30 stepeni. Za normalnu upotrebu pripremljeni KEFIR nakon 24 h procediti kroz cediljku za supu u posudu za korišćenje. Teglu za spremanje KEFIRA oprati, pa u nju sipati hladno kravlje mleko, ubaciti gljivicu KEFIRA iz cediljke, hermetički zatvoriti i odložiti na mesto za sazrevanje. KEFIR iz želuca ide direktno u krv. Može se čuvati i upotrebljavati najdalje 48h od spremanja. KEFIR se ni momenat ne sme ostaviti bez mleka osim kad se pere, 12h star KEFIR progoni, 48h star zatvara.
Svakih sedam dana KEFIR treba temeljno oprati u hladnoj vodi 20-25 stepeni, a zatim ga odmah staviti u novo mleko. Kada se KEFIR jako uveća treba ga prilikom pranja  podeliti, naliti  mlekom i ponuditi prijateljima.

PRIMENA

1. Oboljenja nervnog sistema : 1 lit. dnevno
2. Nesanica : 1 litar dnevno
3. Oboljenja želuca : pola litra dnevno u toku dva meseca
4. Bronhitis i astma : pola litra dnevno 2 -3 meseca
5. Malokrvnost : 1-2 litra dnevno najmanje 3 meseca
6. Ekcem : pola litra dnevno uz mazanje KEFIROM  obolelih mesta 2 nedelje
7. Skleroza : 1 litar dnevno
8. Visok krvni pritisak: 1 litar dnevno 1-6 meseci
9. Žuč : 1 litar dnevno
10. Zatvor: pola litra dnevno KEFIRA starog 12h
11. Bubrezi : 1 litar dnevno
12. Žutica : 1 litar dnevno 2-3 meseca
13. Želudac i creva : pola litra dnevno. Kiselina nestaje za par dana
14. Kandida : 1 litar dnevno. Ukoliko je potrebno razblaženim rastvorom uveče isprati vaginalno.
15. Rak : 1 litar dnevno kao preventiva.
Ako si se uputio ka cilju i putem poceo zastajkivati da kamenjem gadjas svakog psa koji laje na tebe,nikada neces stici do cilja...
Odgovori
#2
dali je neko na forumu , za vreme terapije ili prije ili poslje zavrsetka, pio srebrenu vodu, ja sam je danas kupila onako cisto za sigurnost da mi docisti organizam  :idiot2:.... ali to je nesto novo na nasem trzistu , pa mi puno pomoglo ako ima neko ko bi mogao da spodeli svoja ikustva vezno za to.
Odgovori
#3
posto sam cuo za leukemiju i pad odnosno rast leukocita i srebrnu vodu, reci cu ti da te osobe to ne smiju, e sad kako nama za vrijeme terapije padaju leukociti, pretpostavljam da se to ne smije koristiti....preporuka je da pitas ljekara
Ako si se uputio ka cilju i putem poceo zastajkivati da kamenjem gadjas svakog psa koji laje na tebe,nikada neces stici do cilja...
Odgovori
#4
motiv, nemoj uzimati nista na svoju ruku. i u alternativi ima svega i svacega pa se bolje prije dobro informiraj......
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)