Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koloidno srebro?
#1
Danas su mi neki moji kolege alternativci preporučili da probam malo "tući" HCV sa koloidnim srebrom. Trenutno surfam sve u 16 po netu nebih li više saznala. Ima jako puno argumenata i pro i contra. Jedan moj kolega je uz koloidno srebro "zatukao" karcinom. Dakle vezano za HCV, surfajući naletila sam na ovo:

Citat:"Zaražena sam hepatitisom C sredinom 70-tih putem transfuzije. Nisam to ni znala sve do 1998. Kada su mi uzeli krv pred operaciju. Nisam mogla da vjerujem, pa sam još dva puta davala krv na analizu - svi testovi su bili pozitivni. Godinama sam bila umorna i imala manjak energije i nitko nije znao da mi kaže uzrok tome. Tada sam saznala. Simptomi su se pogoršali tokom vremena i kada sam 2001. otišla kod liječnika ustanovili su da mi je koncentracija virusa 3 milijuna. Liječnik mi je rekao da moram primati inekcije iterferona. Ova terapija mi je definitivno uništila život. Imala sam užasne alergije, više nisam mogla ni da ustanem iz kreveta, ali najgora je bila depresija zbog koje sam postala nepodnošljiva i sebi i drugima. Pitala sam liječnika da li postoji neki drugi način liječenja. Rekao je da ne postoji. Pitala sam što će se dogoditi ako se ne liječim. Rekao je da ću umrijeti. Moj muž se nije dao, raspitivao se, istraživao i došao sa 14 različitih alternativnih tretmana. Od svih njih ja sam se odlučila da probam Koloidnu srebrnu vodu, uglavnom zato što mi je djelovala lako, prirodno i neškodljivo. Počela sam da je pijem u travnju. Nisam dobro razumjela naputak pa sam uzimala 4 žlice dnevno. Ipak, poslije dva tjedna nisam mogla da vjerujem što mi se događa - bila sam mnogo manje umorna, nisam više spavala po cijeli dan i moje disanje se značajno popravilo. Poslije 5 tjedana upotrebe Koloidnog srebra 23. svibnja uradila sam test - broj virusa je pao sa 3 milijuna na 171.000. To je poboljšanje od 95%! Što je važnije, ja sam se osjećala odlično i vratila se normalnom životu i radu po kući i u vrtu. A to se sve dogodilo sa samo trećinom preporučene doze. Sljedeći test sam uradila 7. srpnja - virusa je bilo samo 12.500. Doktor mi je rekao da sa sljedećim testom čekamo do kraja godine i da će on sigurno biti potpuno negativan. I ja sam sigurna u to. Koloidno srebro me je vratilo u život."

"Prije 3 godine otišla sam kod liječnika da vidim što mi je. Mogla sam da funkcioniram 3 do 4 sata dnevno, a onda sam bila umorna da sam padala u krevet. Provodila sam život u krevetu kao invalid, stalno umorna. Test krvi ukazao je na hepatitis C. Doktor mi je rekao da je to neizlječiva bolest, ali da treba da čekam dok još uznapreduje, pa da onda pređem na interferon od koga ću biti još bolesnija nego što jesam. Ukratko, ostavio me je bez imalo nade da i dalje ležim i čekam da umrem. Ja to nisam htjela da prihvatim. Čula sam za Koloidnu srebrnu vodu i riješila da probam sa njom i da pobijedim bolest. Uzimala sam je u duplo većoj dozi nego što je preporučena tri puta dnevno tokom 3 mjeseca, a zatim jednom dnevno. Pretrpjela sam "krizu liječenja" koja je trajala oko tjedan dana, kada sam bila zaista strašno umorna i spavala gotovo po cijeli dan, ali zapravo nisam bila bolesna. Koloidno srebro je uništavalo ogromnu količinu toksina u mojoj jetri i bila mi je potrebna dodatna energija da mu pomognem. Ne znam da li sam izliječena za 3 dana ili za 3 mjeseca, jer sam sljedeći test krvi radila tek posle 6 mjeseci - nije više bilo ni traga od hepatitisa C. Za mene to nije bilo iznenađenje, jer sam se već dugo osjećala odlično, vratila su svoju energiju i živjela normalno. Bila sam uvjerena da sam kompletno izliječena. Zdrava sam i danas. Želim da kažem svima koji imaju hepatitis C da doktori nisu u pravu. On nije neizlječiv. Ja sam živi dokaz, a i mnogi drugi. Lijek je Koloidna srebrna voda."

Meni zvuči interesantno, dovoljno da se temeljio raspitam, a možda i probam. Zanima me jel netko od vas možda probao? Što mislite o tome?
U njene cipele
Nitko ne moze
Toliko je razloga
U mojoj glavi se svađa gomila ljudi
Nadam se da se ne čuje
Dijete u meni jos uvijek se čudi
Kamo sve to putuje
Odgovori
#2
Jadna žena, šta su joj napravili! Ma zamisli ti tog doktora koji pacijentu kaže da će umrijeti!
Užasno, trebala je i ona njemu reći da i on može umrijeti svakog časa, pa da vidimo, to
mi je stvarno gadno, zbunjenog čovjeka, preplašenog "sa stručnog" stajališta izvjestiti
da će umrijeti, to je kao poticajno valjda ili što, ma katastrofa!  >Sad

Tresla se brda, rodio se miĹĄ!
Odgovori
#3
moje misljenje: cuda se desavaju, ali rijetko. a znamo svi ovda da ima i mali broj onih sretnika kod kojih imuni sistem sam eliminise virus, bez koloidnog srebra i bez bioenergije.... e sad... probati nije na odmet, naravno ako je dokazano da ta supstanca nije stetna. ali budimo realni...  :coolsmiley:
Odgovori
#4
Citati su vrlo zanimljivi i inspirirajući!!  O0 hvala što si to podjelila s nama, možda se baš neko zakači i izlječi jer je pročitao tvoju poruku, možda mu pomogne vodica a možda autosugestija, u svakom slučaju cilj je postignut!!  O0
Dobar sam ko kruh, svi bi me noĹžem rezali!  Angel
Odgovori
#5
Smile A čuj, inače je alternativni način života neko moje profi područje, doduše ne baš ovaj dio s kojim sam se prisilno morala susresti, tako da sad malo otkrivam i susjedna područja. Ja sam za to da se uvijek dade info, a dalje, svatko za sebe odlučuje. U svakom slučaju, granice su ondje gdje ih postavi naš um. U ovoj bolesti su mnogi mehanizmi na dijelu, sklopiti ih u cjelovitu sliku nije lagani posao osobito kad se zna da mnogi dijelići puzzla nisu poznati. Također, rješavati samo posljedicu nije uvijek najuspješniji put, a to je većinom put naše zapadnjačke medicine. Uzroci, vanjski faktori u korelaciji s načinom na koji mi sami otvaramo vrata bilo čemu u našim životima nisu zanemarivo područje. Spoznati sve te mehanizme je pola puta do iscjeljenja. I nije nužno da put iscjeljenja mora biti za svakog ponaosob isti. Svatko od nas je Univerzum za sebe s pokojim zajedničkim nazivnikom.
I don't worry, što god budem saznala, dat ću info, pa svatko može take it or leave it! Zar ne.  Smile

Let ' s beat the beast! :police:
U njene cipele
Nitko ne moze
Toliko je razloga
U mojoj glavi se svađa gomila ljudi
Nadam se da se ne čuje
Dijete u meni jos uvijek se čudi
Kamo sve to putuje
Odgovori
#6
Pozdrav Morska. Malo sam se zakvačil za to srebro, jer sam dobio i upit od ženeine prijateljice ( djete joj ima astmu ) zašto nebi to koristio. Malo sam pročitao i naručit ću si. Vidim da je u Beogradu 0,5 litre cca 10 eura.

Kako je moguće da deluje na viruse?
Čestice srebra su toliko male da lako prolaze kroz ćelijsku membranu, a to je jedini način da se ubiju virusi koji se razmnožavaju unutar ćelije. Svi do sada poznati lekovi uopšte ne deluju na viruse, dok su laboratorijska ispitivanja jasno pokazala smrtonosno dejstvo Koloidne srebrne vode na najveći broj poznatih bakterija, virusa i gljivica.

O0 O0 O0
Ništa mi neće ovaj dan ...
Odgovori
#7
Hajde isprobaj pa javi. Kod nas doma je to sad naručila moja sister i to za probleme alergija, ona je užasan alergičar. Ja trenutno neću jer isprobavam neke druge stvari, mislim ići postepeno s provjerama krvi jer ako saspem u usta puno toga, neću znati koja mi je stvar pomogla. Uglavnom prvo jedna svar, pa vadit krv, pa druga ... dok ne nađem nešto što će pokokati ove zvijeri. Ili bar pomoći.

Za sad, kod mene definitivno kolostrum u kombinaciji sa zelenom magmom smanjuje osjećaj umora. Do klasične terapije očito imam još vremena jer se čeka, tako da sam do tada prepuštena sama sebi.
U njene cipele
Nitko ne moze
Toliko je razloga
U mojoj glavi se svađa gomila ljudi
Nadam se da se ne čuje
Dijete u meni jos uvijek se čudi
Kamo sve to putuje
Odgovori
#8
Ajoj joj  :Smile što mislite zašto nisam spominjao srebro? Zato jer su podaci o njegovom djelovanju na zdravlje anegdotalni (rekla-kazala) i sumnjivi - može biti i štete. U najmanju ruku za novčanik. Djelovanje na viruse gore opisano je djelovanje in vitro a ne in vivo - isti slučaj kao i sa dr. mykosanom.
Dosjetili se pronalazači jadu. Razmišljali pa zaključili: ako srebro već djeluje kao antiseptik u filterima raznim, zašto ga ne bi razrijedili tako da ne može štetiti (bravo, Mike, ovo sa mućkanjem ulja kako se zove? - koloid. Bravo, super naziv), osim onim jadnicima koji popiju previše pa doživotno posive???
Stvarno, zašto ne, Mike? :buck2:
Tko god vam krene "stručno" tupiti o biodinamici ili kako se to već zove, unutar stanice, otpilite ga. Najveći stručnjaci svijeta svi zajedno ukupno znaju možda 5% od svega što se dešava unutri.

Tko voli neka izvoli. 8)
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
Odgovori
#9
Ka'e, frka, a  ???  ;D 

(Misle si ljudi "tebe ću slušat... :Smile daj šuti  >Sad  :idiot2Smile
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
Odgovori
#10
ja cu te slusati jer ti si pametan poglavica!
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)