Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA SVJESNOSTI O HEPATITISU (1. listopada)
#1
Kao što znate, 2006. godina proglašena je od strane Svjetske Zdravstvene Organizacije godinom hepatitisa C, a 1. listopada "Svjetskim danom svjesnosti o hepatitisu" (http://www.euro.who.int/aids/news/20060808_2). To je novost, jer do sad je 1. listopad bio "Međunarodni dan svjesnosti o hepatitisu C".
Tim povodom, naša udruga "ABC hepatitis" želi javnost upozoriti na prisutnost te bolesti u Zagrebu i Hrvatskoj, te smo organizirali dva događaja uz pokroviteljstvo Grada Zagreba (Službeni glasnik Grada Zagreba - godina 2006, Broj 12 od 13. srpnja 2006.)

23. rujna (subota) - 10-14 h, na Cvjetnom trgu, uz ogradu crkve biti će postavljen štand na kojem ćemo, uz podršku osoba iz javnog života i medija, dijeliti edukativne letke i brošure, te pozivati zainteresirane građane na posjet javnoj tribini, koja će se održati:
30. rujna (subota) - 11-14 h, zahvaljujući sponzorstvu Europskog doma, u dvorani "Strassbourg", Europski dom, Jurišićeva 3, pod nazivom "Hepatitis C je među nama". Na javnoj tribini će o problemima vezanim za hepatitis C - liječenju, potrebi ranog otkrivanja - govoriti i odgovarati na pitanja publike, priznati zdravstveni stručnjaci iz zagrebačkih bolnica i predstavnici zdravstvenih institucija.

S obzirom da smo, za sada, jedina zagrebačka udruga koja se bavi tim ozbiljnim javnozdravstvenim problemom - oboljeli od virusnih hepatitisa čine najveći dio svih oboljelih od bolesti jetre - nadamo se, i očekujemo, da ćete pronaći barem malo vremena, da svojom nazočnošću pomognete da se svjesnost o tom problemu proširi i izvan uskih granica zdravstva.

Nadamo se i veselimo Vašem dolasku!

DOĐITE, DOĐITE, DOĐITE!!!!!

P.S. Spider, znam da su tu obavijesti o forumu, ali nisam znala gdje da stavim osim na stranicu  :Smile. Pa ti preseli, ako misliš da treba!
Where is my Mind?
http://profile.to/ivazdunic/


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)