Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FORUM???
#1
ljudi gdje ste svi ovih dana??? nemam s kim kukati  :'(
Odgovori
#2
:2funny: :2funny:!!!

hihi... ja sam ili kod zubara ili sjedim za kompom i sređujem slike za taj katalog što traje već tjednima :tickedoff: :tickedoff:. i onda kao "ne mogu" na forum Tongue.
Where is my Mind?
http://profile.to/ivazdunic/
Odgovori
#3
joooooooj..... osjecam se usamljeno  :-\
Odgovori
#4
kak nas je malo ovih dana ne pišem pola toga kaj bih inače možda odgovorio, ne želim biti nametljiv... (ha ha, kao da ovak nisam)

iva i tec najviše fale, a par ostalih redovitih članova isto imaju pravo na odmor, niš se ti nemoj brinuti, ponovno nas bu i viška...
Dobar sam ko kruh, svi bi me noĹžem rezali!  Angel
Odgovori
#5
Maaa, kaj falimo :tickedoff:!
Već vas je jako puuuno koji pišete :-* :-*, pa ne "moramo" toliko Tongue. Vjerujte mi, ja radim k'o konj i naravno škicnem tu i tamo na forum. A Jadran od jutra na telefonima! Nikako do informacija, aaa... Ali, uspio je dobiti 1 gospodina na HZZO, koji se bavi problemom interferona, pa ja sad odmah dojavljujem da upravo mijenjaju smjernice ovih dana... Genotipovi :coolsmiley:... Ja samo nestrpljivo čekam da to bude objavljeno i da stavim KONAČNU VESELU VIJEST ^-^!!!
Dakle, molim da nas razumijete oko foruma :crazy2:. A i želimo se malo odmaknuti od bolesti, da ne mislimo koliko je to moguće i da malo zaboravimo loše nalaze zadnje :-\.

But, we'll be back >Big Grin >Big Grin!!!
Where is my Mind?
http://profile.to/ivazdunic/
Odgovori
#6
ma iva, samo ti odmaraj od foruma, zasluzila si. ja sam samo htjela reci da mi nedostajete, a ti zlatar pisi brate, ja visim ovde!
Odgovori
#7
pokreni neku temu, ja sam startao hobije i nije baš dobro prošlo, nemam baš mašte...  :-[
Dobar sam ko kruh, svi bi me noĹžem rezali!  Angel
Odgovori
#8
ako ja nastavim pokretati, izbacice me sa foruma  >Big Grin .... ja ne znam o salama, kod mene svaka tema mrtva ozbilja. ali.... i to je poucno i edukativno.
Odgovori
#9
baš smo se našli mi ozbiljni, a nisam u fazi ozbiljnog, daj izmisli nešto veselo  O0 O0 Wink
Dobar sam ko kruh, svi bi me noĹžem rezali!  Angel
Odgovori
#10
Eeeeee, ekipicoooooo, falili ste miiiiiii!!!  Škicnen ja jutros s posla između dvi specifikacije čekova, posla priko glave, i vidin Blukči nam je usamljena, šalje sonar "BLUK! BLUK!", pa pomislim pogleč ti to, kak je fakat istina da forum ide kao na roller-coasteru: il jedni drugima skačemo po glavama, il nema pasa.
Niš se ne brini Blukči, to je jedna od faza  O0!
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)