Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zapper
#1
Da li je netko pokusao lijecenje s ovim.. i imate li ikakvih iskustava ili saznanja da li djeluje... kupila bi ga ako ima kakvog smisla, ali ne daje mi se 2600 kn ako ne djeluje...

http://www.alternativa-za-vas.com/zapper.html
Odgovori
#2
Ne bi li to bilo krasno  Smile Zapperlike uređaji postoje već dosta dugo u Americi. To su igračke. Da se itko time izliječio, bila bi to bomba i znali bi to. Možda pomažu protiv parazita, ali virusi su nešto iz druge galaksije.
Što se tiče uređaja, mogu ti jedino preporučiti tretmane Scenarom kod kvalificiranog terapeuta. Za poboljšanje zdravlja i za neke druge probleme. Ne protiv virusa. Ako možeš, prouči knjigu koju smo izdali i forum. Kada naučiš što je to virus, o imunitetu i kako to sve skupa ide, puno toga će ti biti jasnije, nećeš trebati previše proučavati, biti će ti jasno što bi moglo djelovati a što ne.

Za sada nema alternative klasičnom liječenju. Dajbože se nešto takvo dogodi, odmah ćemo radosno obavijestiti sve.

Rusi su inače svjetlosne godine ispred Zapada (izuzev Njemačke) po pitanju alternativa. Zato Scenar, Ritmedic, Enart i slični uređaji naprimjer. Samo, bez odlično savladane edukacije, iskusnog terapeuta koji treba znati prilično i klasične i tradicionalne kineske medicine, ćorak.

Sori ak sam ti zdrmao neke iluzije, ovo je ozbiljna bolest i mnogi su (i ja) prošli duge i besplodne potrage čitavim svijetom za nečime što ne bi bilo klasičlna medicina. I ništa, uprkos zbirno potrošenim milijunima eura i stotinama godina truda.
Neke stvari mogu pomoći zdravlju, jedino interferon i ribavirin liječe. Kad negdje piše da nešto pomaže, to znači upravo to. To znači i da ne liječi.

U svakom slučaju, zdrav životni stil i prehrana pomažu neusporedivo više od bilo kojeg pripravka. Dobri su i medni pripravci Herbamedike. Ima dosta toga napisano na forumu.
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
Odgovori
#3
hvala na ovako detaljnom odgovoru.. slazem se da prehrana i zdrav zivot puno znace, onda nastavljam s tim dok neka alternativa ne upali  Smile
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)