Anketa: Koliko je medicinski uspješno liječenje hepatitisa B-pitanje za pacijente
100%
25.00%
1 25.00%
70%
25.00%
1 25.00%
30%
0%
0 0%
pozitivna 0
50.00%
2 50.00%
nalazi se pogoršali
0%
0 0%
Ukupno 4 glas(ova) 100%
* Glasali ste za ovaj odabir [Prikaži rezultate]

Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liječenje hepatitisa B
#1
Mnogi su se liječili protiv Hepatitisa B.Ja sam to osjetio na svojoj koži,a znam mnoge koji su također na sve načine probali da se izliječe.Ima li uopšte lijeka?Moji nalazi kopija virusa prije liječenja su bili 3,5 10 na 4.Poslije liječenja sve isto osim što je bilo 10 na 2.Uspjeh.Ali za kratko vrijeme se vratilo i prestiglo prijašnji broj,pa je za godinu dana stiglo na 1,09 10 na 7.Jedna gospođa mi kaže neki dan" ma nije to ništa kod mene je 10 na 11".Ona se liječila prije dvije godine,i opet joj rade pretrage za ponovno liječenje.Mnogi su probali i privatno kod nekih travara,ali ništa,bar oni koje ja znam.A oni po časopisima što se reklamiraju ,u to ne vjerujem.JEDNOM SAM OD TIH TRAVARA PREDLOŽIO,IZLIJEČI ME I PLATIT ĆU TI DUPLO.Naravno da nije pristao.Bolje je pare odmah uzeti,a tebi šta bude.najgore od svega ovoga je to da čovjek sa ovim virusom,u većini slučajeva ne zna kako je došao virus u njegov organizam.Ima tamo piše kako sve može,ali u životu je to malo drugačije.Kockice se ne poklapaju.A da se tako lahko dobiva,onda bi svi imali virus,ili bar antivirus ,ako se organizam odbranio.Oni s iglom ili oni na operacijskom stolu,toga ima najviše,ali sam saznao da ima dosta i onih koji su u zubarskoj stolici zaradili virus.Zašto na stolu ,zašto u stolici?To smo zaključili nas većina koji se liječimo ,a ima nas podosta.Kako to od sada spriječiti,da se ne širi,već ako nema lijeka.Iako svi koji su rođeni od 1995.g. su vakcinisani ,bar se tako širi priča,kao oni su sigurni.Jesu ,a šta sa hepatitisom C,znači sprave koje se koriste na stolu i u stolici moraju se bolje održavati.Zato je u naslovu pitanje za pacijente,one koji imaju virus,da odgovore onako kako su oni prošli,ili znaju kako je neko njima poznat prošao.Hvala.
Zdrav čovjek nije svjestan,koliko je sretan
Odgovori
#2
I ja imam b kronični. I ja sam ga dobila kod zubara.
I moj kolega ga je dobio kod zubara ali sa svim simptomima završio je u bolnici jedva je živ ostao grozno ali njemu je virus otišao iz krvi nakon nekog vremena.
Ja nisam nikada imala simtome a moj prešao u kronični.
Nema tu nikakvog pravila.
Zubari su neuredni od tada a to već ima 14 godina nisam niti jednom bila kod zubara.
Strah me!!!
Odgovori
#3
Istina ovo o zubarima, pričao sam sa par njih kao faca, znaju kako izgleda "sterilizacija" kod nekih kolega.

Ameri su uveli plastične jednokratne bušilice jer je njih i glavu uređaja najteže sterilizirati.

I
Citat: moj kolega ga je dobio kod zubara ali sa svim simptomima završio je u bolnici jedva je živ ostao grozno ali njemu je virus otišao iz krvi nakon nekog vremena.

Slično je i meni bilo samo se nisam dao u bolnicu, bio sam žuz ko suhi limun  Tongue Tak vidljiva akutna faza valjda znači žestoku borbu protiv napadača  ???

Ali novi HBV nećeš dobiti, C bi već mogla. Ako ideš zubaru, reci mu čega te je strah, mogu i ja intervenirati ako treba. Glava bušilice je kritična, ako to obavi kako treba nemaš frke. Ti svakako trebaš biti jako oprezna, ne treba ti dodatnih problema.
Ako je čovjek na mjestu shvatiti će, ako ne - traži drugoga  :bo:
Treat the earth well: it was not given to you by your parents, it was loaned to you by your children. We do not inherit the earth from our ancestors, we borrow it from our children.
Odgovori
#4
Ne treba se bojati zubara ili nekih operacija.Ovo se može desiti ina drugom mjestu.Moramo živjeti normalno.Lijek za neke postoji,u bolnici ili privatno,a nekima ne uspije niti jedno,organizam nije imao jak imunitet ili je bilo previše virusa.Ne treba gubiti nadu,i treba sve probati.Ovdje smo jednom i nema više.Neki su ljudi tužili svoje zubare i naplatili svoju štetu,jer radi se o velikom novcu.Novac im je bila utjeha.Jer liječenje mnogo košta,a od jednog liječenja hepatis B je skoro neizlječiv.
Zdrav čovjek nije svjestan,koliko je sretan
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)