Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ja ću probat MMS
#1
u ovom dugotrajnom očekivanju nalaza i priprema za terapiju, ja ću probat MMS.
Evo vam sve o njemu, pa razmislite. Ja sam za njega čula na Forum.hr, pod "Alternativno liječenje" imate temu o njemu i već dugo je vruća, a za Hepatitis C tamo kažu da bi morao biti izlječiv ako se MMS uzima 3 mjeseca u većim količinama. osim što je gadan za popit i što zna imat kratku mučninu nalik gripi - sličnost sa terapijom! - (to je zbog izbacivanja mrtvih patogena), nema drugih nuspojava. Evo teksta (zakasnili smo na promociju):

Poštovane i poštovani,

prošli je tjedan iz tiska izašla knjiga Jima Humblea "Čudesni mineralni dodatak 21. stoljeća - MMS" te vas pozivam na njeno predstavljanje. Knjiga obrađuje otkriće, razvoj i primjenu otopine natrijevog klorita koji je izvor najpotentnijeg kemijskog oksidansa, plina klor-dioksida.

Natrijev klorit služi već više od 50 godina za pročišćavanje voda, a u zadnjih desetak godina i za čišćenje tijela od patogenih mikroorganizama. Do sada je od malarije spašeno preko 75.000 oboljelih i to sa 100% učinkovitošću.

Ali to je tek početak jer se pokazao uspješnim kod 90% bolesti današnjice kao što su rak, "autoimune bolesti" (dijabetes, reumatoidni artritis, Crohnova bolest,...), AIDS, hepatitis, gripa,...

Ali ni to nije sve te vas stoga pozivam da prisustvujete predstavljanju knjige koje će se održati:
- u utorak, 24.03.2009. od 17.45 do 19 h, u dvorani Doma umirovljenika Medveščak na Iblerovom trgu 8 (u organizaciji Udruge "Ljekovita biljka".Više o autoru i knjizi možete doznati na web stranici www.omegalan.info.
Odgovori
#2
Ma gdje da kupim taj MMS i koja mu cijena želim probati!!!
Odgovori
#3
ovako sam ga ja nabavila: otiđeš na Forum.hr i pošalješ pp Tornadu. Ili pitaj na pp člana Alan-SP, taj je stalno na Forumu jer se MMS-om izliječio od smrtonosnih bolesti pa pomaže drugima.

I drugi način: javiš se zagrebačkom izdavaču knjige lično, zove se darko i nemrem se sad sjetit prezimena, sigurno ima tamo negdje njegov mail. Jedna (nepotrošiva) boca te dođe maaalko više od 10E, ako je poskupilo nije više od 15E sigurno.

Sretno!!!
Nadam se da ću i ja uskoro doći sa dobrim vijestima!!!
Odgovori
#4
Hvala hvala hvala ...ako još što saznaš napiši. Želim ti svako dobro ma što dobro najbolje ti želim!!!
Odgovori
#5
može li netko , ako je bio na predstavljanju knjige,malo pobliže reći o ovoj stvari???tek sam sad vidjela...zvuči dosta grdo,čista kemija ,pa da ne bi bio kontra efekt,"medvjeđa usluga"??? Tongueorazgovarat ću s mužem,mada već a priori znam odgovor. Bože,on ne vjeruje u ništa osim U Isusa!!! A neće da ga moli za zdravlje (iako su si jako dobri) a mene,znam da neće poslušati. On gore ima čudan smisao za humor. ok.znam da neće samo škart robu,al zašto baš njega. Vječito pitanje.
Mislim da sam pukla' ko šiba. Ko kokica, rekla bi moja kći tinejdžerka.vozdra
Odgovori
#6
Dragi moji jer tko pije sada MMS ako pije zanima me kako se osjeća jel ima kakvih boljitaka,,,gdje ste!!!
Odgovori
#7
Besna: jedino na ovome svijetu u što ja zaista vjerujem je Isus. Sve ovo ostalo može biti neki polusan, neki polusmisao, poluživot; jedino ISUS je realna stvarna ISTINA.
Isus me izliječio od noćnih mora. Isus me izliječio od dnevnih mora, od depresija, strahova, besmisla. Isus me trajno i potpuno izliječio OD STRAHA. I dao mi je sasvim nezasluženo (naime nitko na svijetu nije to zaslužio) više puta neke darove Duha Svetoga.
Možda me nezasluženo izliječi i od Hepatitisa C? Ne znam; zaista neznam, već mi je dao više nego što... se riječima dade izreći. Ali moja je dužnost, kao kćeri, supruge i MAJKE, kao jedinke Kristovoga tijela, kao jedinke u ovom društvu u kojemu su mnogi izvan Kristovoga tijela ali su oko mene, mi smo svi prožeti jedni drugima, mi smo urasli jedni u druge - moja je DUŽNOST učiniti SVE moguće da se izliječim od HepC kako bih bila BOLJA SVOME DJETETU, bolja mužu, bolja svakome sa kime imam kontakta; da budem bolji sluga Kristov i bolji Kristov duhovni ratnik.

Provjereno - na meni, mužu, sinu i mnogima, a i sve knjige i tekstovi koje sam čitala i za koje sam čula kažu isto: MMS uspješno liječi mnoge "neizlječive" bolesti, poboljšava opće stanje organizma, a sve posljedice do sada zabilježene - na stotinama tisuća korisinika - jesu eventualna mučnina i proljev (koji ne moraju doći) a koji prestaju u roku od 12 sati ili ako se popije čaša hladne vode. Za razliku od lijekova na recept, koji često imaju gadne nuspojave, vode u druge bolesti, nije provjereno da li ćete u budućnosti oboljeti od još nečeg zbog njih, koji mogu imati nove nuspojave u interakciji sa drugim lijekovima itd., kod MMS-a toga uopće nema. On provjereno nije u toj kategoriji.

Meni je prekrasno čuti da netko vjeruje u Isusa koliko i ja, rijetko kad se netko na forumima tako deklarira. Samo nije mi jasna tvoja definicija: "on ne vjeruje u ništa osim u Isusa". Jer kad sam povjerovala, tj. ne povjerovala nego SPOZNALA da Isus realno postoji, tada On jest postao meni najvažniji i okosnica moga života, ali ja sam paralelno sa vjerom u Isusa povjerovala u puno širi spektar stvarnosti nego mi je do tada bio vjerojatan. Ja u svaku pojedinu stvarčicu vjerujem puno više nego što sam vjerovala prije spoznaje Isusova postojanja. Vlat trave meni više nije čisto biološka vlat; u njoj -svakoj! - je i Božji Duh; čovjek meni više nije samo taj čovjek - dobio je još jednu dimenziju: on je također i nosioc Božjega Duha, Božje ideje, Božjeg stvaranja. U zločincu više ne vidim samo zločinca, nego vidim i Božje biće progonjeno zlodusima koje je izgubilo svoju vezu sa božanskim i koje zapomaže da ju opet nađe.  Sve što radim, ja više ne radim samo za sebe; ja sada radim da bolje uredim svijet kojeg nam je Bog dao "da ga uređujemo i da ga čuvamo" (2. izvještaj o stvaranju).
Zato, oprosti, Besna, ali: da li si se možda neprecizno izrazila o mužu i njegovoj vjeri, ili je ta vjera... možda je njegova vjera neprecizna? Mislim: možda promašuje cilj?
Vjerojatno sam pogrešno shvatila, neznam: muž uzima terapiju a ne želi eksperimentirati sa novom, ili... o čemu se radi? Zaista bi me zanimalo mišljenje o ovom liječenju od osobe kojoj je Krist na prvome mjestu vjerovanja kao meni: molim te objasni mi bolje.
Odgovori
#8
Ja i muž smo razgovarali o teološkim temama, pa ti u par rijeći mogu objasniti njegov stav. On strogo razlikuje stari zavjet, koji je pisan za semitski narod i za narod toga vremena, (tu je dragi bogo,bio dosta zločest i opak) pravu istinu nalazi tek u Novom zavjetu zbog fascinantnosti povijesnih okolnosti i pojave čovjeka-boga. Od Isusa se očekivalo da postane vođa koji će pokrenuti Judeju i osloboditi je od rimljanske vlasti. On radi potpuno suprotno: predlaže pružanje drugog obraza.Ni u današnje vrijeme takav stav nije lako prihvatljiv, ali On je uspio pokrenuti kršćanstvo. Nisu mu vjerovali ni najbliži- apostoli. Nisu ga shvatili ni evangelisti koji pišu povijest njegove misije, a on ipak uspijeva. Uspijeva proširiti radosnu vijest kao i duhovnu preobrazbu milijuna ljudi. To je povijesno neshvatljivo. Dalje se priča opet neshvatljivo razvija. Ulazi u kontradikciju s onim što su evanđelisti o Isusu s nerazumijevanjem pisali. Nismo konzultirali Bibliju ali jedan od pisaca evandjelja tvrdi da je Spasitelj rekao da gdje se trojica u zajedničkoj molitvi nađu i brda se mogu premještati. Poslije toga sveti Pavao u drugoj Poslanici Korinčanima negira stav i u Hvalospjevu ljubavi kaže: "Kad bi ljudske i anđeoske jezike govorio, a ljubavi ne bi imao,bio bih mjed što ječi ili cimbal što zveči. Kad bih imao dar proricanja i znao sve tajne i sve znanje;kad bih imao puninu vjere, tako da bih brda premještao, a ljubavi ne bi imao, bio bi ništa... Ukratko to je tajna vjere. Jedino što je Pavle zaribao bilo je nepovjerenje prema ženama.On ti je naime,mrzio žene i to mu jedina mana.Zato žene danas u Katoličkoj crkvi mogu samo služiti a ne mogu biti svećenice.Ne želim se sad praviti pametna,docirati, ali ono što želim reći da velika većina ljudi ne shvaća i ne razumije bit vjere,koja je u svojoj osnovi tako jednostavna jest:ljubav i opraštanje.Jasno da je ovo tema o kojoj bi se dalo i dalo pričati i raspravljati...nadam se da sam ti uspjela malo približiti Papabatkov stav...pozdrav, :crazy2:
Odgovori
#9
Bok Tazi,
jesi li pročitala moj post upućen tebi?? Papabatak je pročitao tvoj i zainteresirao se....Učiniti ćeš Bogu ugodno djelo ako se javiš i otvoriš temu o ovome što i njega i tebe jako zanima. Ako se ne smije na forumu,molim te javi na pp,plizzz,čini mi se da bi to moglo funkcionarati da se ovaj moj "frik"malo trgne iz letargije,depre,crnila,iz čega sve ne...Molim te ,javi se,s komentarom o onom što sam napisala i naravno svojim mislima na ovu temu.pozdrav :crazy2:
Odgovori
#10
molim ako netko zna broj tel. na koji mogu naručiti MMS
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)