Autor Tema: nalazi nakon terapije  (Posjeta: 26548 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #30 u: Travanj 17, 2008, 22:18 »
potpuno si u pravu damire! hvala  O0

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #31 u: Travanj 19, 2008, 15:18 »
Ti blukci sa casicom rakije a ja sa jednim pivom sedmicno i naravno da nista ne skodi O0 O0  pa zdrave smo :) :D  ZIVILA!!!!!!!!!

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #32 u: Srpanj 25, 2008, 09:26 »
rakija, pivo, masna hrana.....  :bo: hm.... mozda od sebe pravim pokusnog kunica, al' ljudi moji, ja stvarno ne osjecam da mi ista od navedenog ikad skodi. nego, zanima me nesto.... ja sam postala strogi ALT AST GGT freak, i svaki mjesec idem radit jetrene, eto tek da imam uvid u stanje. mada.... sudeci po istrazivanjima, jetreni nisu pokazatelj. nego, zanima me kakvo je stanje kod vas ostalih koji ste progurali th i negativni ste na prvom PCR nakon toga. kod mene konstantno aminotransferaze turbo normalne, posljednji nalaz kaze sljedece:
bilirubin total 10.5
bilirubin direktni 2.5 (0-6)
AST 15 (10-38)
ALT 12 (10-50)
ggt 21 (5-61)
alkalna fosfataza 56 (40-129)

ajde i ostali dajte mi malo tablica, nisam se odavno uporedjivala  >:D
p.s. kako vam se cine moje jetrene???

Offline iva

  • tapir
  • Administrator
  • PROFI
  • *****
  • Postova: 1868
  • Karma: +72/-10
  • Spol: Ženski
  • boo
    • ABC Hepatitis
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #33 u: Srpanj 25, 2008, 10:25 »
ma blukči, ti si ZDRAVA i bok  :smitten:
manje misliti, manje misliti  :2funny: :-*

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #34 u: Srpanj 25, 2008, 10:28 »
da, sama si to stalno ponavljam, al' znas vec kad napadne panika pred PCR.... trebala bih ici iduci mjesec... brrrrrr..... a vec sam se tako lijepo odvikla od klinike, bocanja, guzvi, strahova kad idem podici nalaze uhhhh  :crazy2:

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #35 u: Kolovoz 09, 2008, 19:12 »
Evo i mene,pozdrav svima i starim i novim forumasima :D :D :D
Dugo me nije bilo  :-[ ali jednostavno nemam vremena,u nekom sam ludom spidu,sve bi nesto da nadoknadim ono propusteno za vrijeme terapije pa se na kraju strovalim mrtva umorna :( I meni se priblizava PCR nakon 6 mjeseci pa ce mo vidjeti sta ce nalazi pokazati.Ja se nadam najboljem jer se zaista tako i osjecam :)
Blukci,cim dobijem nalaze,saljem ti  :) :) :)

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #36 u: Kolovoz 09, 2008, 20:22 »
Ma bit ces sigurno negativna i na ovom PCR kontrolnom pregledu! To ti od srca zelim i jedva cekam potvrdu svog predvidjanja  O0

Offline Lani

  • Senior
  • ***
  • Postova: 245
  • Karma: +7/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #37 u: Kolovoz 11, 2008, 07:27 »
 :)

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #38 u: Kolovoz 11, 2008, 14:46 »
ajde ajde rajvosica, nemam se s kim uporedjivati u posljednje vrijeme  :fucka:

Offline Sara2001

  • Senior
  • ***
  • Postova: 236
  • Karma: +5/-0
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #39 u: Kolovoz 13, 2008, 09:09 »
To sto se dobro osjecas je vec dobar znak, zato  O0. Sigurno ce biti sve OK!!!

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #40 u: Rujan 16, 2008, 17:46 »
evo tablica freak opet proradio u meni danas, blizi se taj PCR pa me slaze sve veci i veci strah. no.... danas opet uradila jetrene i krvnu sliku, tek toliko da se malo smirim.
kaze ovako:
bilirubin ukupni 10,9 (0-20)
bilirubin direktni 2.5 (0-6)
AST 21.4 (10-35) (ovo sranje mi je skocilo duplo u odnosu na prosli put, khm.... da li da se yabrinjavam, sve i dalje u granicama normale)
ALT 14.5 (10-35)
ggt 24.3 (5-36)
ALP 57.7 (40-129)

misljenja i komentari su dobrodosli!
pcr za mjesec dana  :crazy2:

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #41 u: Rujan 16, 2008, 17:52 »
e bluka, bluka.... pa imas nalaze kao mala beba a ti panicaris  :D ma ti si primjer kako sve dobro prolazi a ja sam siguran da ce i taj PCR biti negativan i da ces jednom za svagda moci odahnuti. u to ime sam spreman ispiti nesto, iako nista alkoholno nisam primirisao vec valjda dvije godine...... meni dolazi vrijeme za pcr 6 mjeseci nakon zavrsetka terapije krajem desetog mjeseca i potpuno sam indifirentan glede toga i uopce o tome ne razmisljam. otkad sam zavrsio terapiju nisam uopce bio kod doktora niti sam kontrolirao krvne nalaze. godina dana je bila vise nego dosta takvih stvari i odlucio sam se od svega odmaknuti i ne misliti na to. podji mojim stopama, hehe.....

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #42 u: Rujan 16, 2008, 18:24 »
hvala na lijepim rijecima damire (a tek cinjenica da ces mi za akobogda negativan PCR nazdraviti casicom sampanjca hehe).... cuj, i ja sam poprilicno cool glede svega, ali ipak, mrvica neizvjesnosti izaziva nervozu, jbg... ja sam i inace panicar. volim se pripremiti na ono lose, tako da se duplo vise obradujem ako ipak na kraju sve bude dobro  :lud:

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #43 u: Rujan 16, 2008, 22:17 »
 :) ako ces se dvostruko vise razveseliti negativnom pcr-u, odustajem od spotancija  O0

Offline Lani

  • Senior
  • ***
  • Postova: 245
  • Karma: +7/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #44 u: Rujan 17, 2008, 14:00 »
Bluka, ne brinem se ja za tebe, zdrava si i to će tako i ostati.

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #45 u: Rujan 17, 2008, 15:15 »
hmmm, pa cuj.... i ja vjerujem u to lani  ;)

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #46 u: Studeni 07, 2008, 18:55 »
vozdrica svima koliko vas ima :) :D

Jeste da nisam dugo pisala :-[ ali sam tu sa vama,uletim,procitam sta se desava i izletim.Napokon sam i ja juce vadila krv,prvi put nakon 9 mjeseci po zavrsetku terapije :bonk: :idiot2: (kasnim samo 3 mjeseca  :lud: ) Ne znam ni sama sta sam cekala ali nesto mi se nije dalo,osjecam se ok,pa sam cak pocela i zaboravljati da sam nekada bila na terapiji :D .Ponekad me na to podsjeti moja jetrica,sa onim tupim "bolom" i to je sve.Vracam se u normalu,kosa raste,umor i deprsija lagano nestaju,dobro raspoloznje se vraca:)

Evo i nalaza:
alk.phosphat 52 (30-140)
alt 10.50 (5-40)
ast 19 (5-40)
bilirub. total 0.71 (0.30-1.20)
PCR naravno na cekanju (desetak dana)

Blukci evo materijala za uporedjivanje :D :smitten:
 

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #47 u: Studeni 07, 2008, 23:45 »
o rajvosa, nalazi kao kod male bebe  :) siguran sam da ce i pcr biti negativan. drzim fige za dobar nalaz  O0

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #48 u: Studeni 08, 2008, 18:13 »
rajvosaaaaaaaaaaaa, pa gdje si bona, nema te nigdje! hehe, vidi se da smo zemljakinje beteri, i ja sam tek 10 mjeseci nakon terapije isla kontrolisati PCR i nalaze, al' ne da mi se nije dalo, vec nisam bila u mogucnosti. eto, ponovo sam ti bila u sarajevu prije desetak dana, na trecoj kontroli nakon th, i sad cekam nalaze, tako da cemo imati PCR rezultate nekako u isto vrijeme. a sto se tice ovih nalaza koje si napisala, cini mi se da smo "tu negdje"... sudeci po ovom sto vidim, cini mi se da cemo imati jos jedan negativan PCR  :laugh: :D ;D ;) O0

Offline Lani

  • Senior
  • ***
  • Postova: 245
  • Karma: +7/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #49 u: Studeni 10, 2008, 07:41 »
Pozdrav, lijepo da si s nama!

Offline Sara2001

  • Senior
  • ***
  • Postova: 236
  • Karma: +5/-0
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #50 u: Studeni 10, 2008, 09:06 »
Da, i moj  O0 za jos jedan nadam se u nizu negativnih PCR-ova....

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #51 u: Studeni 11, 2008, 19:23 »
hvala na pozdravima i zeljama  :smitten: :smitten: :smitten:

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #52 u: Studeni 13, 2008, 13:26 »
evo jutros sam nakon tri dana pokusavanja napokon sobila kliniku telefonom, i ljubazne sestrice na odjelu su mi iskopale nalaz iz hrpe takvih koje drze na stolu, i s ponosom i neizmjernom radoscu saopstavam vam da je moj PCR 22 mjeseca nakon terapije NEGATIVAN. nisam ga jos vidjela svojim ocima, za to zadovoljstvo moram otici za sarajevo. uh koji kamen mi spade s ledja  :fucka: :lud: :crazy2:

Offline Ally McBeal

  • Učim pisati
  • *
  • Postova: 28
  • Karma: +4/-0
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #53 u: Studeni 13, 2008, 13:45 »

Prekrasna vijest Bluka,
od srca ti želim svaki slijedeći rezultat takav!!!

Ostani takva (negativna u nalazima), ali i tako pozitivna osoba  O0

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #54 u: Studeni 13, 2008, 15:01 »
hvala ally, po svemu sudeci ti ces mi se pridruziti uskoro u negativnostima  O0

Offline Aleks

  • Senior
  • ***
  • Postova: 100
  • Karma: +2/-0
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #55 u: Studeni 13, 2008, 16:16 »
super vjesti bluka!
bas mi je drago
Ako si se uputio ka cilju i putem poceo zastajkivati da kamenjem gadjas svakog psa koji laje na tebe,nikada neces stici do cilja...

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #56 u: Studeni 13, 2008, 19:11 »
BRAVO BLUKA! Jesam li ja cijelo vrijeme govorio da si negativna bez imalo sumnje!  O0

Offline Sara2001

  • Senior
  • ***
  • Postova: 236
  • Karma: +5/-0
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #57 u: Studeni 13, 2008, 19:32 »
Super, cestitam !!!!!!!!!!! Sto vise "negativnih", to bolje  :D

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #58 u: Studeni 14, 2008, 20:50 »
evo i mene,PCR nakon 9 mjeseci od zavrsetka terapije, he he he NEGATIVANNNNNNNN :D :D :D :D :D .


Blukci,veliko bravo i za tebe i tvoj PCR  O0 :-* :-* :-* :smitten: :smitten:


Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #59 u: Studeni 14, 2008, 23:59 »
Bravo rajvosa, samo tako kao poticaj svima ostalima!  O0