Autor Tema: nalazi nakon terapije  (Posjeta: 26549 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
nalazi nakon terapije
« u: Ožujak 22, 2008, 13:02 »
evo i mene da podijelim svoju radost sa vama:) :)
stigli prvi nalazi nakon terapije,dobri su skroz,sve u normali

alk 56 (30-140)
alt 16.30 (5-40)
ast 22 (5-40)
iron 73.30 (50-180)
neutrophilis 2,70 (1.80-6.60)
hemoglobin 12.30 (12-16)
hematocrit 36.70 (35-45)

PCR ce biti gotov za par dana,nadam se negativan :D :D
do tada pozdrav svima :smitten: :smitten: :smitten:

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #1 u: Ožujak 22, 2008, 13:21 »
Bravo Rajvosa! O0 Krasno je citati dobre vijesti, pogotovo poslije terapije kad se onaj najgori dio pregrmi. Drzim ti palceve i vjerujem i da ce PCR biti negativan!

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #2 u: Ožujak 23, 2008, 10:38 »
eto te rajvosa ko nova! jos samo da PCR stigne i da pocnes zaboravljati lose stvari!

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #3 u: Ožujak 29, 2008, 14:19 »
PCR NEGATIVAN  :) :) :) :)

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #4 u: Ožujak 29, 2008, 16:02 »
BRAVO! O0 :-*

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #5 u: Ožujak 29, 2008, 19:41 »
Bravo, bravo i samo bravo! Jesmo li ti rekli da ne brines!  O0

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #6 u: Ožujak 30, 2008, 12:03 »
Hvala  :smitten: :smitten: ja i vama svima zelim ovakav PCR zauvijek :-* :smitten:

Offline dJUu

  • Junior
  • **
  • Postova: 62
  • Karma: +11/-0
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #7 u: Ožujak 30, 2008, 22:16 »
PCR NEGATIVAN  :) :) :) :)


SUUPER!!!!!  Juhuu O0
Nema haosa u svemiru.
Sve sto ti se ikada desilo ima neki smisao kao i sve sto ce ti se dogoditi.
Svako iskustvo nudi lekcije.Zato prestani da pridajes znacaj nevaznim stvarima.
Uzivaj u zivotu!

Offline Lani

  • Senior
  • ***
  • Postova: 245
  • Karma: +7/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #8 u: Travanj 01, 2008, 10:06 »
Super, čestitam!!!! :D

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #9 u: Travanj 02, 2008, 13:39 »
 :-* :smitten: :smitten:

Offline dijamando

  • Učim pisati
  • *
  • Postova: 47
  • Karma: +2/-0
  • Spol: Ženski
  • Carpe diem
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #10 u: Travanj 02, 2008, 20:13 »
BRAAAVO RAJVOSA,  O0, MA SUUPER,
NEMA MALOG GADA VISE ZA TEBE. BAS SE RADUJEM, A I MENE TO ISTO CEKA ZA NEDELJU DANA PCR.

POZDRAV, ;D

MATE

  • Gost
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #11 u: Travanj 04, 2008, 12:20 »
Bok , Rajvosa čestitke i od mene . Tako je lijepo znati da nas je sve više zdravih.Nisam dugo pisala ali sad se moram pohvaliti .Terapija je gotova i došli prvi nalazi i nema ga više . :smitten: :smitten: :smitten:negativna. Osjećam se super,energija se vratila ,koža se oporavlja jedino kosa još u lošem stanju.Ali to sad i nije toliko bitno kad znam da sam zdrava. ::)Htjela bih zahvaliti svima na podršci i odgovorima koje sam trebala i pronašla s Vama.

Offline Maja

  • Moderator
  • Skoro profi
  • *****
  • Postova: 352
  • Karma: +33/-2
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #12 u: Travanj 04, 2008, 14:54 »
Rajvosa i Mate    



You can't reason yourself back into cheerfulness any more than you can reason yourself into an extra six inches in height.

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #13 u: Travanj 04, 2008, 15:19 »
bravo MATE, sad se bori svim silama da PCR ostane negativan i dalje! veeeliki pozdrav!  O0

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #14 u: Travanj 04, 2008, 18:10 »
BRAVO I CESTITKE!!!!! Divno je citati ovako dobre vijesti!

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #15 u: Travanj 05, 2008, 11:55 »
cestitke i od mene Mate O0 O0 Sada nam je jos ostalo da se  sto brze oporavimo od terapije  ;) ;)

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #16 u: Travanj 09, 2008, 13:28 »
evo i mene, nakon 6 mjeseci sam odlucila da ponovo malo vidim kakve su mi aminotransferaze. priznajem, malo me bilo strah jucer cekajuci da nalazi budu gotovi. no.... cini se da je u mojoj jetrici i dalje sve ok. evo ovako stoje stvari:

bilirubin total 10,5 umol/L
bilirubin direktni 2.5 umol/L
AST 15 U/L (10-38)
ALT 12 U/L (10-50)
gama-GT 21 U/L (5-61)
alkalna fosfataza 56 U/L (40-129)

krvna slika besprekorna.

hm, ovo mi uliva nada da ce i iduci PCR biti ok.
pozdrav svima!

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #17 u: Travanj 09, 2008, 18:15 »
Bit ce Bluka! To je zaista KKS skoro pa za bebu  ;) Ti si zaista dobro odradila tu terapiju i to je dobar povod da ocekujes da i sljedeci PCR bude negativan a onda si zaista mirna za cijeli zivot Krasno!

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #18 u: Travanj 09, 2008, 19:45 »
Bit ce Bluka! To je zaista KKS skoro pa za bebu  ;) Ti si zaista dobro odradila tu terapiju i to je dobar povod da ocekujes da i sljedeci PCR bude negativan a onda si zaista mirna za cijeli zivot Krasno!

hm.... kako ovo dobro zvuci..... za cijeli zivot....  :lud: ;)

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #19 u: Travanj 09, 2008, 20:24 »
Ne da zvuci dobro, nego SAVRSENO!

Offline violeta

  • Senior
  • ***
  • Postova: 229
  • Karma: +15/-2
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #20 u: Travanj 09, 2008, 22:01 »
evo i mene, nakon 6 mjeseci sam odlucila da ponovo malo vidim kakve su mi aminotransferaze. priznajem, malo me bilo strah jucer cekajuci da nalazi budu gotovi. no.... cini se da je u mojoj jetrici i dalje sve ok. evo ovako stoje stvari:

bilirubin total 10,5 umol/L
bilirubin direktni 2.5 umol/L
AST 15 U/L (10-38)
ALT 12 U/L (10-50)
gama-GT 21 U/L (5-61)
alkalna fosfataza 56 U/L (40-129)

krvna slika besprekorna.

hm, ovo mi uliva nada da ce i iduci PCR biti ok.
pozdrav svima!

MA KO BOMBONA  O0

To je za tebe vrlo važna stavka a sve u svezi i glede struke,jel ako budeš radila u struci važno je da si negativna, fizikalna terapija/kinezi je čista fizikalija-npr: na radilištu si na neuro i imaš svojih desetak pacijenata (svi moždani)primjera radi i moraš ih sve pasivno odvežbati-bome zajeb za jetricu-sigurno nebi dugo izdržala

Zato sam sretna zbog tebe-čestitam,a i ovi tvoji nalazi upućuju na to da i budeš ostala NEGATIVNA
POZDRAVČIĆ   :smitten:

Offline rajvosa

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 267
  • Karma: +10/-1
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #21 u: Travanj 12, 2008, 10:06 »
to bluka,nalazi super O0 O0 :smitten:

Offline Ivana Gustav

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 557
  • Karma: +30/-11
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #22 u: Travanj 14, 2008, 06:26 »
Cestitam svima .Ajme super Rajvosa i Mate sve naj naj.
BLuka negativac pozativni haha.Super krvna slika nema sta .Casica rakijice svako jutro jel to to.  :2funny:
Nek sve kako treba ....

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #23 u: Travanj 16, 2008, 22:25 »
sta god vi mislili, ja se svoje casice rakije ne odricem..... e sad, il' sam ja stvarno konan, il' zaista jedna casica dnevno ne skodi nista. mada.... ni transaminaze nisu stopostotni pokazatelj stanja, to cemo se sloziti zar ne..... al' eto, ja sam nekako ufurana da sam zdrava, i da cu takva ostat od sad pa na dalje i u buduce. iako..... depresija me satra u zadnje dvije godine, manje ili slabije, al' udara....  :lud:

Offline Ivana Gustav

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 557
  • Karma: +30/-11
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #24 u: Travanj 17, 2008, 02:23 »
nazdravlje cin cin

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #25 u: Travanj 17, 2008, 08:57 »
ziv'la  :fucka:

Offline sunny12

  • Senior
  • ***
  • Postova: 233
  • Karma: +18/-3
  • Spol: Ženski
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #26 u: Travanj 17, 2008, 09:58 »
.... al' eto, ja sam nekako ufurana da sam zdrava, i da cu takva ostat od sad pa na dalje i u buduce.
pa normalno da si zdrava...do kada ćeš nastaviti razmišljati da si BILA bolesna???
Zaboravi taj dio života, meni se i TBC I C čine kao davno zaboravljena priča, ja o tome uopće ne razmišljam, ali ni malo...a još nisam ni dobila nalaze koji će to potvrditi. Sad sam nakon sto godina ponovo na forumu čisto jer mislim da oni koji tek kreću u priču trebaju pomoć nas koji smo je prošli a naše poglavice su očito u totalnoj gužvi pa ne stignu svima pružiti ruku....prošlo je vrijeme kad su nas tješili, sad mi tješimo ;)

Offline sike

  • Učim pisati
  • *
  • Postova: 13
  • Karma: +1/-0
  • Spol: Muški
  • wazzup?!!!!?
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #27 u: Travanj 17, 2008, 12:28 »
 O0 O0 cestitam na dobrim nalazima...bit ce to sve u redu...don´t worry... it´s no sugar O0
sikee :)

Offline lukab

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 2100
  • Karma: +82/-16
  • ko hoda ne trci!
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #28 u: Travanj 17, 2008, 12:46 »
hej sunny, pa i ja se ponasam kao da je to davno proslo vrijeme, a ponekad se zapitam da li sam u pravu? onih nekoliko procenata sumnje da se stvari mogu pokvariti...znas vec i sama.... mada...  :bo: sta bude bice  :fucka:

Offline damir

  • Skoro profi
  • ****
  • Postova: 494
  • Karma: +22/-1
  • Spol: Muški
Odg: nalazi nakon terapije
« Odgovori #29 u: Travanj 17, 2008, 15:28 »
Bluka, shvati da je gotovo s tim. U pravu si kad kazes da uvijek postoji neka vjerojatnost. A jesi li ikad razmisljala da postoji vjerojatnost (doduse jako mala) da ti se srusi kuca u kojoj zivis bez obzira sto je radjena prema propisima? Znas li koliko veliki rizik (u odnosu na rusenje kuce) od pogibije preuzimamo svaki puta kad ulazimo u auto, pa o tome uopce ne razmisljamo? A ova vjerojatnost da ti se vrati hep c je prakticno ispod svih tih vjerojatnosti, koliko sam ja citao po netu. Uzivaj u zivotu, ali u nicemu ne pretjeruj (osim sa dragim  ;))