Autor Tema: Nova terapija Viekirax + Exviera  (Posjeta: 551 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ambo

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 580
  • Karma: +26/-0
  • Spol: Muški
Nova terapija Viekirax + Exviera
« u: Srpanj 19, 2017, 22:10 »
Tema trojna terapija je otišla u zastaru, stoga otvaram novu temu pod imenom Nova terapija

Rezime
Terapiju Viekirax +Exviera započeo 11.07.2017.
Osam dana od početka terapije nuspojava nema

lp

Offline Salto77

  • Junior
  • **
  • Postova: 56
  • Karma: +0/-0
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #1 u: Srpanj 20, 2017, 08:55 »
odlično.....koliko ti je propisana terapija, koliko tjedana? je li 12 ili duže.....

pisala sam na temi trojna terapija , kako je muž završio u bolnici radi krvarenja iz jednjaka , a počeo je sa harvonijem, izvađena krv nakon 12-13 dana mislim uzimanja harvonjia PCR je bio već negativan.......dakle sve te nove generacija lijekova su izvrsne  :)

Offline Ambo

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 580
  • Karma: +26/-0
  • Spol: Muški
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #2 u: Srpanj 20, 2017, 09:34 »
Moja terapija je predviđena u trajanju od 12 tjedana
Nakon 4 tjedna izraditi KKS, nakon, 12 tjedana PCR
Nije predviđen PCR prije završetka terapije

Sretno s oporavkom.
 

Offline Salto77

  • Junior
  • **
  • Postova: 56
  • Karma: +0/-0
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #3 u: Srpanj 20, 2017, 11:48 »
Nije ni njemu bilo predviđeno da napravi PCR prije kraja terapije,ali su mu u bolnici napravili u sklopu pretraga.....isto tako je trebalo vadit KKS nakon 4 tjedna uzimanja terapije, pa nakon 8 tjedana opet KKS i na kraju terapije KKS i PCR, pa ponovo PCR 12 tjedana nakon završetka terapije....sve negativno naravno, krv je solidna osim GGT je još nešto povišen....i trombociti nešto niži, ne puno....
Ma hepetitis je ubijen, sad osteje oporavljat ovu jako oštećenu jetru.....

Offline Ambo

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 580
  • Karma: +26/-0
  • Spol: Muški
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #4 u: Kolovoz 07, 2017, 14:24 »
telegrafski

Nakon 28 dana - bez nuspojava
Obavio pretrage za KKS
Bilirubin povećan (33), trombociti ispod referentne granice (137), ostalo unutar referentnog raspona
Preuzeo novi paket za idućih 28 dana…
Pacijent se subjektivno osjeća dobro…

 O0

Offline pantelija

  • Junior
  • **
  • Postova: 54
  • Karma: +7/-0
  • Spol: Muški
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #5 u: Kolovoz 08, 2017, 14:51 »
Drago mi je Ambo da si i ti konačno dočekao terapiju. Izveslaj je do kraja i sretno sa PCR-om.
Ubit će ih Bili ko zeca

Offline Ambo

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 580
  • Karma: +26/-0
  • Spol: Muški
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #6 u: Kolovoz 09, 2017, 11:45 »
Hvala Pantelija

Ne posustajemo,
Pravila igre su poznata
Iskustva, snage i ambicije imamo

Današnje terapije su puno efikasnije i gotovo da nemaju nikakvih popratnih problema

pozdrav i svima koji prate ovaj forum
  O0

Offline Winner

  • xxx
  • Skoro profi
  • *
  • Postova: 275
  • Karma: +26/-31
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #7 u: Kolovoz 10, 2017, 11:36 »
Ambo,sa srećom,i da sve bude kako treba:)

Offline Salto77

  • Junior
  • **
  • Postova: 56
  • Karma: +0/-0
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #8 u: Kolovoz 12, 2017, 18:00 »
telegrafski

Nakon 28 dana - bez nuspojava
Obavio pretrage za KKS
Bilirubin povećan (33), trombociti ispod referentne granice (137), ostalo unutar referentnog raspona
Preuzeo novi paket za idućih 28 dana…
Pacijent se subjektivno osjeća dobro…

 O0

odlično!!!!
sve miriše da dobar ishod.....držim palčeve  O0


Offline Ambo

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 580
  • Karma: +26/-0
  • Spol: Muški
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #9 u: Kolovoz 24, 2017, 07:32 »
6 tjedana prošlo, prevalio polovinu predviđene terapije
Stanje bez promjena (vidljivih)

lp ostalima koji su u terapiji i onima koje ovo zanima...

Offline Winner

  • xxx
  • Skoro profi
  • *
  • Postova: 275
  • Karma: +26/-31
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #10 u: Kolovoz 29, 2017, 09:11 »
Ambo,prolazi ti to lagano,drago mi je druže:)

Offline Ambo

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 580
  • Karma: +26/-0
  • Spol: Muški
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #11 u: Kolovoz 30, 2017, 21:10 »
Sedam tjedana, stanje nepromijenjeno.
Novi KKS, kontrola i još 5 tjedana pod tabletama.

Imam dobre vijesti od prijateljice koja je na harvoniju.
Već nakon mjesec dana PCR bio negativan.
Terapiju upravo završila, preostalo obaviti završne pretrage i priča je završena

Načekali smo se, ali i dočekali ovakve ishode
Terapije su dostigle visoku učinkovitost s zanemarivim nuspojavama

Svima kojima još nije omogućena terapija želim sreću da je dobiju i iskoriste na najbolji način...

Offline Ambo

  • PROFI
  • *****
  • Postova: 580
  • Karma: +26/-0
  • Spol: Muški
Odg: Nova terapija Viekirax + Exviera
« Odgovori #12 u: Rujan 06, 2017, 20:08 »
06.09.2017.
Obavio kontrolu
Nalaz KKS očekivan. Bilirubin povišen (36 referentno <20), Trombociti 125 (referentno >150)
Ostalo OK.

Posebna okolnost kod završetka terapije.
Pacijent po završetku terapije mora izvršiti pretragu HCVRNA (PCR) i HZZO-u osobno poslati nalaz kao potvrdu o provedenoj terapiji.
Time nas osobno obvezuju na pribavljanje nalaza i dostavu povratnih informacija o istoj, a skidaju tu obvezu s liječnika.
Vjerojatni razlog je to da liječnik neozbiljnog pacijenta ne može natjerati na sve radnje koje su potrebne pri kontroli provedbi dodijeljenih terapija.
Ta obveza je napisana u odobrenju, u kontrolnom nalazu i usmeno izrečena i od strane liječnika i od strane sestre kod koje sam zadužio lijekove.
Nismo se dosad sretali s ovakvim pristupom, no vjerojatno postoje razlozi zašto je uveden.

S optimizmom nastavljamo terapiju do kraja

Pozdrav aktivnima kao i promatračima :)