Autor Tema: Pozdrav svima od izlječenog  (Posjeta: 2136 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ivanko

  • Učim pisati
  • *
  • Postova: 1
  • Karma: +0/-0
Pozdrav svima od izlječenog
« u: Ožujak 27, 2013, 15:39 »
Pozdrav svima ,javljam se prvi put tu na forumu.
Imao sam virus hepatitisa C 15god, genotip 3a, odlućio sam se na terapiju i počeo u 11 mjesec 2012. Određen mi je Pegasys i Ribavirin u trajanju od 24 tjedna. Nakon terapije PCR negativan ,ponovno nakon 6 mjeseci PCR ponovljen i opet negativan :D
Zadnji nalazi jetreni od ima par dana znači 6 mjeseci nakon zadnjeg PCR-a
AST:30 REF 11-38
ALT:49 H REF 12-48
GGT:68 H REF 11-55
Kao što se vidi alt je povišen za 1 U/L, a GGT 68 za 13 U/L.
Osim predstavljanja htio sam pitati da li se trebam brinuti radi ovakvog malog povišenja vrijednosti ( ALT i GGT )
Raditi novi PCR? Molio bih za mišljenja i slična iskustva. O0