Autor Tema: pitanje hitno  (Posjeta: 2213 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline biljanag

  • Učim pisati
  • *
  • Postova: 1
  • Karma: +0/-0
pitanje hitno
« u: Rujan 25, 2010, 13:31 »
ovako suprug mi je profesionalni sportista,dva puta godisnje radi sve moguce nalaze da bi mogao da se bavi svojim poslom i godinama je sve ok u braku smo 8 godina.uvek sve ok i sad je potpisao novi ugovor i kad su mu radili nalaze utvrdili su da ima hepatitis b mi smo se sokirali.odmah po tom saznanju ja sam uradila hbsag i negativan mi je.njegovi svi nalazi su odlicni radjen mu je ultrazvuk jetre i nema nikakvih ostecenja.a ovo su njihovi nalazi,e da jos jednom su mu vadili krv i poslali u nemacku ne znam sta ce tamo utvrditi i koja je to analiza tamo,ali dr mu je rekla da je moguce da je on to dobio na rodjenju i da vise nije zarazan ne znam sad cekamo te nalaze iz nemacke.on se oseca dobro.evo nalaza pa da mi ih neko protumaci i kaze svoje misljenje o svemu ovom.
AST  34,00 U/L referentne 1-37
ALT  40,00 U/L                1-42
alkoline phosphatase 176,00U/L referentne 80-306
HBsAg 7,36 S/N  referentne  N<2,0 S/N
                                      Re>=2,0S/N
HBsAb 0,20    mlU/ml          NR<10,00
                                      Re>=10,00
HCVab    negativ

Unapred hvala

Offline kenan_9

  • Učim pisati
  • *
  • Postova: 7
  • Karma: +0/-0
Odg: pitanje hitno
« Odgovori #1 u: Prosinac 21, 2010, 19:45 »
Nista bez nalaza PCR-koji pokazuje broj virusa u krvi...a ovi mu nalazi nisu losi...